Stand uppia Kartano Kievarilla vuodesta 2014

Komiikka navetassa on ihan oma
juttunsa....

Stand up illat Kartano Kievarilla alkoivat suolahtelaissyntyisen koomikko Tomi Haustolan houstaamina tammikuussa 2014.

Aivan tyhjästä aloitettu stand up-toiminta on jatkunut vilkkaana jo useita vuosia ja useimmat nykyisin TV:stä tutut koomikot on nähty Kartano Kievarilla ennen valtakunnallisen menestyksen saavuttamista.

Ohjelmaa päivitetään läpi vuoden, seuraa Fb-sivujamme niin pysyt aina ajan tasalla. Navetan klubitunnelmaa ei voi päihittää!

Stand up iltojen yhteyteen voimme rakentaa sinulle sopivan tyky-paketin tai illanvieton. Useimmiten voit myös ruokailla ennen showta, seuraa ilmoitteluamme!

Kesän Stand upit Kievarin Kesäteatterissa 2022

Meillä majoitut myös mutkattomasti ja nautit herkullisesta ruuasta

Tule ja koe stand up-ilta lintujen laulun ympäröimänä, keskellä peltoaukeamia! Pitkänmatkalaisille mutkattomia majoitusvaihtoehtoja eri puolilla Kartano Kievarin pihapiiriä. Ennen jokaista esitystä tarjolla myös Kievarin runsas kesäpöytä hintaan 20€/hlö. Tervetuloa täyden palvelun taloon.

Pe 19.8. klo 19 Komediafestivaali on the Road


Ali Jahangiri, Ilari Johansson ja Niko Kivelä

Äänekoskella on luvassa perjantaina 19. elokuuta naurettava ilta, kun Komediafestivaali On The Road - kiertue vierailee Kartano Kievarilla. Lavalla nähdään kolme suomalaisen stand upin tervaskantoa, kun Ali Jahangiri, Niko Kivelä ja Ilari Johansson naurattavat yleisöä elokuun pimenevässä illassa. Esityksen kesto on noin 1h 45 min (sis. väliajan). Ikärajasuositus 16v.


Showtime 19:00. Lippu 26 euroa.

Ali Jahangiri
Jos etsit vekkulisti kivaa stand up -koomikkoa, se ei ole Ali. Ali on älykäs ja vimmainen yhteiskunnallinen keskustelija ja koomikko, jonka keikoilla syntyy välillä vaaran tunne.

Ilari Johansson
Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luovii yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

Niko Kivelä
Tv:stä ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.

Pe 1.7.2022 klo 19.00 Huviseurat Kievarin Kesäteatterissa


Anders Helenius, Heli Sutela ja Antti Haapala

Huviseurat -stand up on kolmen kotimaisen huippukoomikon kesäkiertue, joka nähdään tulevana kesänä usealla paikkakunnalla.

Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala ovat kaikki tuttuja näkyjä televisiosta ja Suomen stand up -klubeilta. Tänä kesänä nämä kolme kotimaisen stand up -komiikan mestaria pakkaavat huumoriheinähattunsa ja komediapicnic-vilttinsä samaan kesäkiesiin ja lähtevät naurattamaan koko Suomea.

Varmista paikkasi kesän hauskimmassa illassa ja hommaa liput ennakkoon. Paikkoja on rajoitetusti.

Stand up nähdään Kievarin Kesäteatterissa. Tapahtuma on K18.

Hinta: 32,50€ sis. palvelumaksu

La 23.7. klo 19 Ismo Leikola Kievarin Kesäteatterissa

Ismo Leikola - Uusien juttujen ilta

Ismo Leikolan uusien juttujen muistiinpanovihko aukeaa tässä ainutlaatuisessa illassa ja yleisö kuulee kaikki miehen tuoreet havainnot maailmasta ja maailmalta. Tule ja kuule ensimmäisten joukossa, kun tulevan shown juttuideat alkavat muotoutua!

Huom! Tilaisuus toteutetaan viranomaissuosituksia ja -ohjeita noudattaen. Kesän ohjeistuksista riippuen saatamme edellyttää kasvomaskin käyttöä tilaisuudessa.

Hinnat:

Peruslippu 38,50€ sis. palvelumaksut
Eläkeläinen, varusmies, työtön, opiskelija: 34,50€ sis. palvelumaksut

Ikäraja: K-18

Esityksen kesto n. 2h sis. väliajan