Kartano Kievarin monipuoliset palvelut auttavat sinua arjessa ja juhlassa

Talvinen maisema ilmasta katsottuna koko Kartano Kievarin pihapiiristä
kuvaaja @dji_frog

Mutkatonta majoitusta Kartano Kievarilla sujuvasti ja ekologisesti

Hotellimme toimii päivittäin avaimet käteen periaatteella ja ravintolamme palvelee tapahtumien yhteydessä tai tilauksesta. Olemme aidosti ekologinen vaihtoehto. Meille kestävä kehitys on valinta. Lämmitämme huoneistomme maalämmöllä, ja käyttövesi lämpiää aurinkopaneeleiden voimalla. Maksuton pysäköinti kuuluu aina huoneen hintaan.

Me Kartano Kievarilla haluamme helpottaa arkeasi monipuolisilla ja räätälöidyillä ravintolapalveluillamme, niin työssä kuin vapaalla. Ravintolamme palvelee yleisöä tapahtumien yhteydessä, tai ryhmiä tilauksesta. Tutustu valikoimaan ja ylläty iloksesi!

Mutkatonta ja ekologista majoitusta Kartano Kievarilla

Majoituksemme sijaitsevat eripuolilla pihapiiriä, aivan päärakennuksen tuntumassa. Mieltymyksistäsi riippuen voit valita kukkaroa hellivän Economy-majoituksen tai huoneen omalla saunalla ja patiolla. Majoituitpa missä hyvänsä, huoneidemme varustukseen kuuluu aina aamiainen, kahvinkeittomahdollisuus, jääkaappi, TV ja petivaatteet. Tapahtuma-aikojen ulkopuolella huoneisiin on itsenäinen sisäänkirjautuminen.

Kartano Kievarin herkullista kotiruokaa tapahtumissa tai ryhmille varauksesta

Ravintola palvelee tapahtumiemme yhteydessä tai tilauksesta ryhmille. Tapahtumien yhteydessä tarjolla pikkupurtavaa tai herkullinen noutopöytä. Valmistamme ruuat itse paikan päällä ja tarjolla on aina herkullista kotiruokaa, joka maistuu vauvasta vaariin.

Tilauksesta voit varata vaikkapa koko päivän kokouspaketin, kahvituksen, illallisen tai lounaan. Me autamme sinua valitseman juuri sopivat tarjoilut ryhmällesi.
Yli 15 hengen ruokailevilta ryhmiltä emme peri erillistä tilavuokraa.