Kaiken kattavat kokous- ja juhlapalvelut

Yksilöllinen palvelu - avaimet käteen periaatteella

Me Kartano Kievarilla autamme teitä järjestämään tapahtumanne ja juhlanne onnistuneesti, oli kyseessä sitten pienimuotoinen tykypäivä, syntymäpäivät perheen kesken tai ruhtinaalliset häät. Haluamme luoda asiakkaillemme korkeatasoisia ja mieleenpainuvia elämyksiä täydellä sydämellä ja rautaisella kokemuksella.

Tarvittaessa autamme myös ohjelman järjestämisessä. Yhteistyöverkostostamme löytyy monen alan erikoisosaajia ja viihdealan ammattilaisia.

Ei erillistä tilavuokraa

Menun hinta, juomat, kattaus ja henkilömäärä määrittelevät tilaisuutesi hinnan. Tarjoilujen lisäksi emme peri erillistä tilavuokraa. Myös AV-laitteemme ovat käytettävissä maksutta.

Kokous- ja tykypäivät yrityksille

Etsittekö sopivaa koulutus- tai virkistysmahdollisuutta henkilökunnallenne? Tai ehkä haluatte ideoida uusia toimintamalleja perinteisen työympäristön ulkopuolella? Tarjoamme toimivat tilat, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Halutessanne voimme myös järjestää päiväänne ohjelmaa. Omien tapahtumiemme lisäksi voimme tarjota tanssi- ja kädentaitokursseja sekä erilaisia esiintymis- ja ryhmätyökoulutuksia. Pyydämme mielellämme valmiin tarjouksen kumppaneiltamme.

Yhteistyössä:

Kokoustiloistamme löydät myös laadukkaat AV-laitteet. Meillä on helppo järjestää:
  • Tykypäivät
  • Virkistyspäivät
  • Asiakastapaamiset
  • Vuosikokoukset
  • Pikkujoulut
  • Auditoinnit

Aamiainen alk. 5€/hlö
Lounas alk. 12€/hlö

Emme peri erillistä tilavuokraa.

Juhlat Kartano Kievarilla

Suunnitteletko juhlia Äänekoskella tai Jyväskylän, Saarijärven, Muuramen, Laukaan tai Viitasaaren seudulla? Kartano Kievarilla teemme kaiken puolestasi avaimet käteen periaatteella. Kattaukset, ruokapalvelut, AV- laitteet ja majoitukset kaikki saman katon alta.

Tule tutustumaan tiloihin tai kysy lisää

Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme, kerromme mielellämme lisää paikan päällä.

Nina Rissanen | 0400 847575 | nina@kartanokievari.fi