Juhlat Jyväskylän tuntumassa

Aina on hyvä syy juhlia

Menestyksekkäiden juhlien salaisuus piilee ihmisläheisessä palvelussa ja korkeatasoisissa elämyksissä, jotka toteutetaan täydellä sydämellä. Me autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan elämäsi tähtihetket – oli kyse sitten syntymäpäiväkesteistä perheen kesken tai hulvattomista häistä bändin säestyksellä.
Yhteiset hetket läheisten kanssa ovat tärkeitä, joten haluamme, ettet sinä stressaa. Anna meidän loihtia kanssasi teidän näköisenne juhlat, niin sinä voit keskittyä olennaiseen – läsnäolemiseen. Meiltä hoituu kaikki ruokailuista ohjelmanumeroihin ja laitteistosta majoitukseen, kaikki saman katon alta. Rautaisen ammattitaitoinen tiimimme on käytettävissäsi juhlajärjestelyjen alusta loppuun asti.

Jotta sinä voit keskittyä olennaiseen

Me ymmärrämme, että juhlien suunnittelu voi olla stressaavaa. Elämän merkkipaalut ovat tärkeitä ja me haluamme pitää huolen, että juhlista tulee sinun näköisesi aina tunnelmasta pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Me olemme apunasi suunnittelusta toteutukseen, ja saat meiltä sekä yhteistyökumppaneiltamme kaiken tarvittavan. Näin sinä voit keskittyä olennaiseen – rakkaimpiisi, läsnäoloon sekä onnen jakamiseen.

Keskeinen sijainti majoituspalveluineen

Useimmilla meistä suku on hajaantunut ympäri Suomen, eikä heitä ehdi kiireisen arjen keskellä nähdä usein, siksi yhteiset kokoontumiset ovat tärkeitä. Tilamme taipuvat monenlaisiin tarpeisiin aina juhlatilaisuuksista arkisimpiinkin kokoontumisiin. Mahdollistamme myös yöpymisen kaukaa tuleville sukulaisille, joten siirtymätilanteita juhlapaikasta hotelliin ei tarvita. Meillä olette yhdessä aamusta iltaan.

15 hengen lounas- tai päivällisasiakkaille ei erillistä tilavuokraa

Valitsemasi menu, juomat, kattaus ja henkilömäärä määrittelevät juhliesi hinnan. Herkullisten tarjoilujen lisäksi emme peri erillistä tilavuokraa, mikäli seurueessasi on 15 henkeä. Myös AV-laitteemme ovat käytettävissä maksutta, halusitpa sitten näyttää valokuvia valkokankaalla tai kuunnella musiikkia omalta Spotify-listaltasi. Myös langattomat mikrofonit ovat halutessasi käytössä, mikäli juhlissasi on puheen paikka

Tule tutustumaan tiloihin tai kysy lisää

Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme, kerromme mielellämme lisää paikan päällä.

0207 436 450 | nina@kartanokievari.fi

Mitä asiakkaamme sanovat:

"Kiitokset täsmällisestä ja asiantuntevasta yhteydenpidosta, kanssanne on ollut ilojärjestää juhlia täältä kaukaa käsin!"

"Tilaisuus sujui erinomaisesti. Aikataulu oli pitänyt lähes minuutilleen ja tarjoilut olivat olleet erinomaiset. Osallistuja joukosta oli tullut myös paljon kiitosta. Hieno onnistuminen noinkin suuren joukon kanssa, siitä kiitokset."

"Juhlat onnistuivat todella hienosti. Vieraat tykkäsivät ja viihtyivät hyvin. Ruoka oli todella maittavaa ja kakku herkullista. Kiitokset vielä yhteistyöstä."

"Järjestelyt toimi todella upeasti ja aivan mahtava iloinen, reipas ja todella ystävällinen joukko niitä tekemässä. Kaikesta huokui yhdessä tekemisen meininki. Ryhmän palaute oli vain ja ainoastaan positiivista."

"Tuhannet kiitokset aivan ihanasta ruuasta ja majoituksesta. Tykkäsimme todella paljon. Myös ystävällinen palvelu kaikissa tilanteissa teillä asioidessa oli todella hieno asia ja lämmitti sydäntä. Tulemme varmasti toistekin."