Nauti juhlapalveluista Kartano Kievarin historiallisessa maalaismiljöössä

Kartano Kievarin alakerran sali tarjoaa loistavat puitteet juhliin

Aina on hyvä syy juhlia

Menestyksekkäiden juhlien salaisuus piilee ihmisläheisessä palvelussa ja korkeatasoisissa elämyksissä, jotka toteutetaan täydellä sydämellä. Me autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan elämäsi tähtihetket – oli kyse sitten syntymäpäiväkesteistä perheen kesken tai hulvattomista häistä bändin säestyksellä.
Yhteiset hetket läheisten kanssa ovat tärkeitä, joten haluamme, ettet sinä stressaa. Anna meidän loihtia kanssasi teidän näköisenne juhlat, niin sinä voit keskittyä olennaiseen – läsnäolemiseen. Meiltä hoituu kaikki ruokailuista ohjelmanumeroihin ja laitteistosta majoitukseen, kaikki saman katon alta. Rautaisen ammattitaitoinen tiimimme on käytettävissäsi juhlajärjestelyjen alusta loppuun asti.
Herkulliset kahvitukset Kartano Kievarilla pienimuotoisiin juhliin ja muistotilaisuuksiin

Jotta sinä voit keskittyä olennaiseen

Me ymmärrämme, että juhlien suunnittelu voi olla stressaavaa. Elämän merkkipaalut ovat tärkeitä ja me haluamme pitää huolen, että juhlista tulee sinun näköisesi aina tunnelmasta pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Me olemme apunasi suunnittelusta toteutukseen, ja saat meiltä sekä yhteistyökumppaneiltamme kaiken tarvittavan. Näin sinä voit keskittyä olennaiseen – rakkaimpiisi, läsnäoloon sekä onnen jakamiseen.

Keskeinen sijainti majoituspalveluineen

Useimmilla meistä suku on hajaantunut ympäri Suomen, eikä heitä ehdi kiireisen arjen keskellä nähdä usein, siksi yhteiset kokoontumiset ovat tärkeitä. Tilamme taipuvat monenlaisiin tarpeisiin aina juhlatilaisuuksista arkisimpiinkin kokoontumisiin. Mahdollistamme myös yöpymisen kaukaa tuleville sukulaisille, joten siirtymätilanteita juhlapaikasta hotelliin ei tarvita. Meillä olette yhdessä aamusta iltaan.

Perinteisten lihaherkkujen lisäksi Kartano Kievarin noutopöydästä löydät myös vegaaniherkkuja

Yli 15 hengen lounasasiakkaille ei erillistä tilavuokraa

Valitsemasi menu, juomat, kattaus ja henkilömäärä määrittelevät juhliesi hinnan. Herkullisten tarjoilujen lisäksi emme peri erillistä tilavuokraa, mikäli seurueessasi on yli 15 henkeä ja meillä on muuta toimintaa talossa valitsemanasi aikana. Iltaisin ja viikonloppuisin perimme tilavuokraa tapauskohtaisesti alle 30 hengen seurueilta. Tarkemmat tilaohjeet ja menuehdotukset löydät alla olevaa menu-nappia painamalla. AV-laitteemme ovat käytettävissä tiloissamme maksutta, halusitpa sitten näyttää valokuvia valkokankaalla tai kuunnella musiikkia omalta Spotify-listaltasi. Myös langattomat mikrofonit ovat halutessasi käytössä, mikäli juhlissasi on puheen paikka

Tule tutustumaan tiloihin tai kysy lisää

Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme, kerromme mielellämme lisää paikan päällä.

0207 436 450 | nina@kartanokievari.fi

Mitä asiakkaamme sanovat:

"Kiitokset täsmällisestä ja asiantuntevasta yhteydenpidosta, kanssanne on ollut ilojärjestää juhlia täältä kaukaa käsin!"

"Tilaisuus sujui erinomaisesti. Aikataulu oli pitänyt lähes minuutilleen ja tarjoilut olivat olleet erinomaiset. Osallistuja joukosta oli tullut myös paljon kiitosta. Hieno onnistuminen noinkin suuren joukon kanssa, siitä kiitokset."

"Juhlat onnistuivat todella hienosti. Vieraat tykkäsivät ja viihtyivät hyvin. Ruoka oli todella maittavaa ja kakku herkullista. Kiitokset vielä yhteistyöstä."

"Järjestelyt toimi todella upeasti ja aivan mahtava iloinen, reipas ja todella ystävällinen joukko niitä tekemässä. Kaikesta huokui yhdessä tekemisen meininki. Ryhmän palaute oli vain ja ainoastaan positiivista."

"Tuhannet kiitokset aivan ihanasta ruuasta ja majoituksesta. Tykkäsimme todella paljon. Myös ystävällinen palvelu kaikissa tilanteissa teillä asioidessa oli todella hieno asia ja lämmitti sydäntä. Tulemme varmasti toistekin."

Kartano Kievarilla vietät hulvattomat häät maalaismiljöössä
Kartano Kievari tarjoaa mutkatonta majoitusta kauempaa tuleville vieraille
Kartano Kievarin tapahtumat voit yhdistää vaivattomasti juhliesi yhteyteen.
Juhlien lisäksi Kartano KIevarilla on helppoa järjestää myös kokous tai tykypäivät