Juhlat ja elämykset Kartano Kievarin historiallisessa maalaismiljöössä

Kartano Kievarin alakerran sali tarjoaa loistavat puitteet juhliin

Aina on syytä juhlaan!

Menestyksekkäiden juhlien salaisuus piilee ihmisläheisessä palvelussa ja korkeatasoisissa elämyksissä, jotka toteutetaan täydellä sydämellä. Me autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan elämäsi tähtihetket – oli kyse sitten syntymäpäiväkesteistä perheen kesken tai hulvattomista häistä bändin säestyksellä.
Yhteiset hetket läheisten kanssa ovat tärkeitä, joten haluamme auttaa. Loihditaan yhdessä näköisenne juhlat! Meiltä löytyy kaikki saman katon alta, oli sitten tarve ruokailusta, ohjelmanumerosta tai majoituksesta.
Osaava ja ammattitaitoinen tiimimme on käytettävissäsi juhlajärjestelyjen alusta loppuun asti.
Herkulliset kahvitukset Kartano Kievarilla pienimuotoisiin juhliin ja muistotilaisuuksiin

Jotta sinä voit keskittyä olennaiseen

Elämän merkkipaalut ovat tärkeitä ja me haluamme pitää huolen, että juhlista tulee sinun näköisesi aina tunnelmasta pienimpiin yksityiskohtiin saakka. Me olemme apunasi suunnittelusta toteutukseen, ja saat meiltä sekä yhteistyökumppaneiltamme kaiken tarvittavan. Näin sinä voit keskittyä olennaiseen – rakkaimpiisi, läsnäoloon sekä onnen jakamiseen.

Keskeinen sijainti majoituspalveluineen

Kiireisen arjen keskellä nähdään entistä harvemmin ja siksi yhteiset kokoontumiset ovat tärkeitä.

Tilamme taipuvat monenlaisiin tarpeisiin, aina juhlatilaisuuksista arkisimpiinkin kokoontumisiin. Mahdollistamme myös yöpymisen kauempaa tuleville juhlavieraille, sillä meillä kaikki on samassa pihapiirissä. Meillä olette yhdessä aamusta iltaan!

Perinteisten lihaherkkujen lisäksi Kartano Kievarin noutopöydästä löydät myös vegaaniherkkuja

Juhlajärjestelyiden käytäntöä!

Järjestämme yksityisjuhlia vierasmäärän ollessa vähintään 20 hlöä!

Jos saavutte juhlimaan meille muun tapahtuman yhteydessä, emme peri tilavuokraa, vaikka vieraiden lukumäärä olisi alle 20 hlöä.


Halusitpa näyttää valokuvia valkokankaalla, kuunnella musiikkia omalta Spotify-listaltasi tai pitää juhlapuheen, meiltä löytyy laitteet!


AV-laitteet

  • Äänentoistolaitteet ylä- ja alakerran esiintymislavoilla, 2 langatonta mikkiä, 1 standi.
  • Videotykki ylä-ja alakerran saleissa


Kun naapurin Pertti tykkää laulaa karaokea, Lissu villiintyy 80- luvun pop- biiseistä, veljen lapset haluavat taikurin taikomaan pupun silinteristä ja hääväki janoaa kunnon bilebändiä! Mitä teet? Ei hätää!

Me voimme auttaa! Kerrot vaan, mitä laitetaan!


Lisäpalvelut meidän kautta!

  • Karaokepalvelu
  • Ääniteknikko
  • Dj
  • Bändit
  • Taikurit
  • Stand Up 
 

Tule tutustumaan tiloihin tai kysy lisää

Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme, kerromme mielellämme lisää paikan päällä.

0207 436 450 | info@kartanokievari.fi

Mitä asiakkaamme sanovat:

"Kiitokset täsmällisestä ja asiantuntevasta yhteydenpidosta, kanssanne on ollut ilojärjestää juhlia täältä kaukaa käsin!"

"Tilaisuus sujui erinomaisesti. Aikataulu oli pitänyt lähes minuutilleen ja tarjoilut olivat olleet erinomaiset. Osallistuja joukosta oli tullut myös paljon kiitosta. Hieno onnistuminen noinkin suuren joukon kanssa, siitä kiitokset."

"Juhlat onnistuivat todella hienosti. Vieraat tykkäsivät ja viihtyivät hyvin. Ruoka oli todella maittavaa ja kakku herkullista. Kiitokset vielä yhteistyöstä."

"Järjestelyt toimi todella upeasti ja aivan mahtava iloinen, reipas ja todella ystävällinen joukko niitä tekemässä. Kaikesta huokui yhdessä tekemisen meininki. Ryhmän palaute oli vain ja ainoastaan positiivista."

"Tuhannet kiitokset aivan ihanasta ruuasta ja majoituksesta. Tykkäsimme todella paljon. Myös ystävällinen palvelu kaikissa tilanteissa teillä asioidessa oli todella hieno asia ja lämmitti sydäntä. Tulemme varmasti toistekin."

Kartano Kievarilla vietät hulvattomat häät maalaismiljöössä
Kartano Kievari tarjoaa mutkatonta majoitusta kauempaa tuleville vieraille
Kartano Kievarin tapahtumat voit yhdistää vaivattomasti juhliesi yhteyteen.
Juhlien lisäksi Kartano KIevarilla on helppoa järjestää myös kokous tai tykypäivät