Juhlapalvelut Jyväskylän tuntumassa

Yksilöllinen palvelu - avaimet käteen periaatteella

Suunnitteletko juhlia Äänekoskella tai Jyväskylän, Saarijärven, Muuramen, Laukaan tai Viitasaaren seudulla? Kartano Kievarilla teemme kaiken puolestasi avaimet käteen periaatteella. Kattaukset, ruokapalvelut, AV- laitteet ja majoitukset kaikki saman katon alta.

Me Kartano Kievarilla autamme teitä järjestämään tapahtumanne ja juhlanne onnistuneesti, oli kyseessä sitten pienimuotoiset syntymäpäivät perheen kesken tai ruhtinaalliset häät. Haluamme luoda asiakkaillemme korkeatasoisia ja mieleenpainuvia elämyksiä täydellä sydämellä ja rautaisella kokemuksella.

Tarvittaessa autamme myös ohjelman järjestämisessä. Yhteistyöverkostostamme löytyy monen alan erikoisosaajia ja viihdealan ammattilaisia.

15 hengelle ei erillistä tilavuokraa

Menun hinta, juomat, kattaus ja henkilömäärä määrittelevät tilaisuutesi hinnan. Tarjoilujen lisäksi emme peri erillistä tilavuokraa. Myös AV-laitteemme ovat käytettävissä maksutta.

Mitä asiakkaamme sanovat:

"Kiitokset täsmällisestä ja asiantuntevasta yhteydenpidosta, kanssanne on ollut ilojärjestää juhlia täältä kaukaa käsin!"

"Juhlat onnistuivat todella hienosti. Vieraat tykkäsivät ja viihtyivät hyvin. Ruoka oli todella maittavaa ja kakku herkullista. Kiitokset vielä yhteistyöstä."

"Järjestelyt toimi todella upeasti ja aivan mahtava iloinen, reipas ja todella ystävällinen joukko niitä tekemässä. Kaikesta huokui yhdessä tekemisen meininki. Ryhmän palaute oli vain ja ainoastaan positiivista."


"Tilaisuus sujui erinomaisesti. Aikataulu oli pitänyt lähes minuutilleen ja tarjoilut olivat olleet erinomaiset. Osallistujajoukosta oli tullut myös paljon kiitosta. Hieno onnistuminen noinkin suuren joukon kanssa, siitä kiitokset."

"Tuhannet kiitokset aivan ihanasta ruuasta ja majoituksesta. Tykkäsimme todella paljon. Myös ystävällinen palvelu kaikissa tilanteissa teillä asioidessa oli todella hieno asia ja lämmitti sydäntä. Tulemme varmasti toistekin."

Tule tutustumaan tiloihin tai kysy lisää

Olet tervetullut tutustumaan tiloihimme, kerromme mielellämme lisää paikan päällä.

Nina Rissanen | 0400 847575 | nina@kartanokievari.fi

Kokouspalvelut

Etsittekö sopivaa koulutus- tai virkistysmahdollisuutta henkilökunnallenne? Tai ehkä haluatte ideoida uusia toimintamalleja perinteisen työympäristön ulkopuolella? Tarjoamme toimivat tilat, jotka sopivat niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Halutessanne voimme myös järjestää päiväänne ohjelmaa. Omien tapahtumiemme lisäksi voimme tarjota tanssi- ja kädentaitokursseja sekä erilaisia esiintymis- ja ryhmätyökoulutuksia. Pyydämme mielellämme valmiin tarjouksen kumppaneiltamme.
Kokoustiloistamme löydät myös laadukkaat AV-laitteet. Meillä on helppo järjestää:
  • Tykypäivät
  • Virkistyspäivät
  • Asiakastapaamiset
  • Vuosikokoukset
  • Pikkujoulut
  • Auditoinnit

Aamiainen alk. 5€/hlö
Lounas alk. 12€/hlö

Emme peri erillistä tilavuokraa.