Tahdon....

Etsittekö hääpaikkaa, joka tarjoaa täyden palvelun ravintoloineen, tiloineen ja majoituksineen?

Hinta on kaiken kattava ja siihen sisältyy menun ja juomien lisäksi kattaus, tilavuokra, loppusiivous ja AV-laitteiden käyttö.
Tiloissamme on A-oikeudet, joten kaikki alkoholituotteet tulee ostaa meidän kauttamme.

Valmiiksi katettu juhlatila ilman tilavuokraa

Häät Kartano Kievarilla toteutetaan avaimet käteen periaatteella. Jos haluatte lisäksi ehostaa perus-kattausta, pääsette koristelemaan tilan jo häitä edeltävänä iltana. Tilat sekä AV-laitteet ovat käytössänne täysin maksutta.

Lukuisista menu-vaihtoehdoistamme on helppo valita juuri Teille sopiva - tai suunnitellaan yhdessä juhliinne oma menu. Kiinnostuitko? Soita 0400 847575

Halutessanne baari palvelee myös juhlienne ajan, jolloin juhlavierailla on mahdollisuus nauttia alkoholipitoisia juomia omakustanteisesti.

Ohjelmapalvelu

Kartano Kievarin yhteistyökumppaneihin kuuluu lukuisia viihdealan ammattilaisia ja kartoitamme mielellämme esiintyjiä juhlapäiväänne ilman lisäkuluja. Kiinnostaako bilebändit, karaoke tai tanssimusiikki? Tai ehkä haluatte häihinne koomikon?Jos Teillä on jo selvä musiikkisuunnitelma, AV- laitteillamme voitte toistaa valmiin soittolistan.Myös juuri viritetty pianomme on käytettävissänne ilman lisämaksua.

Hotellimajoitus pitkänmatkalaisille

Kartano Kievarilta löytyy majoitustiloja n. 40 hengelle vaihtelevilla varustuksilla.

Hääparille talo tarjoaa yhden yön majoituksen saunallisessa huoneessa.