Hulvattomissa häissä yhdistyy maaseudun
rauha ja mutkaton palvelu

Etsittekö huoletonta hääpaikkaa, joka tarjoaa täydet ravintolapalvelut ja majoituksen vieraillenne? Tilausmenumme hintaan sisältyy myös pöytiin
kattaus, tilavuokra, loppusiivous sekä AV-laitteiden käyttö. Lisäksi kaikissa tiloissamme on A-oikeudet, joten baari voi palvella juhlienne aikana omakustanteisesti.

Historiallinen miljöö takaa erinomaiset lähtökohdat persoonallisile häille

Kievaria ympäröivä Suojoenseutu on ollut kulttuuristaan rikas jo esihistoriallisista ajoista lähtien tarjoten idylliset puitteet elämänne tärkeimpään päivään.
Meiltä saat myös henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua, jotta voitte itse keskittyä olennaiseen - vieraisiinne. Toteutamme juhlatilan kattaukset ennalta sovittujen ohjeiden mukaisesti. Myös juhlamenun valinta onnistuu vaivatta joko valmiista paketeistamme tai halutessanne suunnittelemme teille kokonaan oman menun.
Kysy lisää: 0400 847575

Ohjelmapalvelut

Kartano Kievarin yhteistyökumppaneihin kuuluu lukuisia viihdealan ammattilaisia ja kartoitamme mielellämme esiintyjiä juhlapäiväänne ilman lisäkuluja. Kiinnostaako bilebändit, karaoke tai tanssimusiikki?
Tai ehkä haluatte häihinne koomikon?

Jos Teillä on jo selvä musiikkisuunnitelma, AV- laitteillamme voitte toistaa valmiin soittolistan. Myös juuri viritetty pianomme on käytettävissänne ilman lisämaksua.

Karaokeisännän palvelut saat helposti lisättyä illan ohjelmaan. Kattavasta valikoimastamme löytyy yli 4000 kappaletta.

Hotellimajoitus pitkämatkalaisille

Kartano Kievarilta löytyy majoitustiloja n. 40 hengelle vaihtelevilla varustuksilla.

Hääparille talo tarjoaa yhden yön majoituksen saunallisessa huoneessa.