Kokouspalvelut Jyväskylän tuntumassa

Sijaitsemme keskellä Suomea, hyvien kulkuyhteyksien päässä

Kartano Kievarille on aina helppo tulla. Olemme loistavien kulkuyhteyksien päässä, keskellä Keski-Suomea, noin puolen tunnin päässä Jyväskylästä. Sijaintimme on keskeinen eikä parkkipaikan etsiminen vie minuuttiakaan. Meiltä saat henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua, jotta voit itse keskittyä olennaiseen. Olemme joustava ja vaivaton yhteistyökumppani. Vaalimme pitkiä asiakassuhteitamme ja palvelemme nykyiset asiakkaat tunnetulla laadulla ja lämmöllä. Pienenä toimijana pystymme toimimaan lähellä ihmistä ja varmistamaan, että asiakkaamme kohdataan yksilöinä. Tervetuloa Kartano Kievarille viettämään kokouspäivää.

 

Koko talo käytössänne - säästä keskittymistä ja aikaa

Kartano Kievari on täyden palvelun talo, joka toimii avaimet käteen -periaatteella. Räätälöimme teille sopivan palvelukokonaisuuden – joko kaikilla mausteilla tai pelkistettynä. Tarvittaessa saatte vaikka koko talon omaan käyttöönne, jolloin pystytte keskittymään työskentelyyn omalla porukalla. Emme peri erillistä tilavuokraa yli 15 hengen ryhmiltä, jolloin saatte samalla rahalla esimerkiksi herkulliset tarjoilut. Ihmiset ovat palveluidemme keskiössä.

Idyllinen maaseutumiljöö tarjoaa rentouttavan kokousympäristön

Sukella hetkeksi maaseudun rauhaan ja nauti vanhan navetan tunnelmasta - pois taajaman hälystä. Tilamme soveltuvat niin pieniin kuin suurempiinkin kokouksiin. Meiltä löydät myös ajanmukaiset AV-laitteet ja WiFi-yhteydet. Kalustamme kokoustilamme haluamallanne tavalla ja tauoilla voitte nautitte valitsemistanne tarjoiluista ilman pitkiä jonotusaikoja ja muita ruokailijoita.

Kokoustarvikkeet ja laitteet

Tykki & kangas
* BenQ MH750, 4500 ANSI kirkkaus näyttää Full HD kuvan valaistussakin tilassa, ja MHL-yhteys mahdollistaa esittämisen suoraan älylaitteeltasi.

PA laitteet
Mixer Yamaha MG 166cx (8 kanavaa), kovaääniset, 2 mikrofonia
2 langatonta mikrofonia
3 fläppitaulua

Mitä asiakkaamme sanovat:

"Kiitokset täsmällisestä ja asiantuntevasta yhteydenpidosta, kanssanne on ollut ilojärjestää juhlia täältä kaukaa käsin!"

"Juhlat onnistuivat todella hienosti. Vieraat tykkäsivät ja viihtyivät hyvin. Ruoka oli todella maittavaa ja kakku herkullista. Kiitokset vielä yhteistyöstä."

"Järjestelyt toimi todella upeasti ja aivan mahtava iloinen, reipas ja todella ystävällinen joukko niitä tekemässä. Kaikesta huokui yhdessä tekemisen meininki. Ryhmän palaute oli vain ja ainoastaan positiivista."


"Tilaisuus sujui erinomaisesti. Aikataulu oli pitänyt lähes minuutilleen ja tarjoilut olivat olleet erinomaiset. Osallistujajoukosta oli tullut myös paljon kiitosta. Hieno onnistuminen noinkin suuren joukon kanssa, siitä kiitokset."

"Tuhannet kiitokset aivan ihanasta ruuasta ja majoituksesta. Tykkäsimme todella paljon. Myös ystävällinen palvelu kaikissa tilanteissa teillä asioidessa oli todella hieno asia ja lämmitti sydäntä. Tulemme varmasti toistekin."

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme, kerromme mielellämme lisää paikan päällä.

Nina Pirttiniemi | 0400 847575 | nina@kartanokievari.fi

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneidemme toimesta voimme järjestää myös lisäohjelmaa kokouspäiväänne. Trigenda on vuorovaikutuskoulutukseen erikoistunut yritys, jonka työpajoista saat oivalluksia niin asiakaspalvelun kehittämiseen kuin myös johtajatasolla kehityskestustelujen vuorovaikutukseen.

Taito Shopin palvelutuotteista löytyy erilaisia käsityöpajoja joiden päätteeksi saat kokouspäivästä mukaasi myös itsetehdyn muiston, jota arvostat.

Tanssin Taikaa ry:n opettajat saavat liikkeelle! Oli kyseessä sitten perinteisen lavatanssin taidot tai rivitanssi tai latinobic, ammattitaitoisten opettajien johdolla tanssiminen on todella hauska ja erilainen kokemus.

Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä valikoitujen eräpalveluiden tuottajien sekä liikunnanohjaajien kanssa.