Kokoustilat Jyväskylän tuntumassa

Olemme loistavien kulkuyhteyksien päässä, keskellä Keski-Suomea, vain pyrähdyksen päässä Jyväskylästä. Olemme puhtaasti tilausravintola ja näin ollen saatte keskittyä olennaiseen - intiimiin työskentelyyn oman ryhmänne kanssa.

Vain 35 min Jyväskylästä | 10 min Äänekoskelta | 20 min Saarijärveltä

Erilainen ympäristö antaa uutta virtaa

Sukella hetkeksi maaseudun rauhaan ja nauti vanhan navetan tunnelmasta - pois taajaman hälystä. Tilamme soveltuvat niin pieniin kuin suurempiinkin kokouksiin. Meiltä löydät myös ajanmukaiset AV-laitteet ja wifin. Kalustamme kokoustilamme haluamallanne tavalla ja tauoilla nautitte valitsemistanne tarjoiluista. Niin helppoa se on!

Kokousmenu

Valmistamme kaikki ruokamme itse ja tarjolla
on aina herkullista kotiruokaa parhaista raaka-aineista. Lähes kaikki ruokalajimme ovat valmiiksi laktoosittomia ja gluteenittomia. Kokkina toimii Kievarin isäntä Lauri Pitkänen.

Uunituoreet pullat ja sämpylät ovat emäntä Riitta Pitkäsen käsialaa, tarjolla myös paikallisesta rukiista leipäjuureen leivottua ruisleipää. Ehdotetun menun voi aina muokata mieleisekseen ja huomioimme ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot.

Monipuoliset tilat

Yläkerran sali

Navetan vintillä on oma tunnelmansa. Yläkerran saliin mahtuu suuremmatkin kokoukset ja tiloissa on helppo toteuttaa erilaisia pöytäjärjestelyjä, oli kyseessä sitten pöytäryhmät, pulpettimuoto tai tuolitettu katsomo. Pinta-alaa salista löytyy yli 360 neliömetriä.

Maisema

Tämä pöytäryhmin varustettu tila sopii etenkin ryhmätyö-huoneeksi tai illanviettoon. Fyysisesti Maisema sijaitsee toisessa kerroksessa, aivan yläkerran salin kupeessa. Tilasta avautuu panorama-näkymä ympäröivään maalaismaisemaan ja Kievarin Kesäteatteriin.

Alakerran ravintola

Toteutamme lähes kaikki ruokailumme alakerran ravintolassa, missä maalais-tunnelma tulee parhaiten esiin. Metriset kiviseinät ja jykevät pylväät tuovat vääjäämätöntä ryhtiä ja persoonallisuutta ravintolaan. Halutessaan ruokalin voi tilata juhlavasti katettuna.

Minimihenkilömäärällä 15 hlö - ei erillistä tilavuokraa

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme, kerromme mielellämme lisää paikan päällä.

Nina Rissanen | 0400 847575 | nina@kartanokievari.fi

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneidemme toimesta voimme järjestää myös lisäohjelmaa kokouspäiväänne. Trigenda on vuorovaikutuskoulutukseen erikoistunut yritys, jonka työpajoista saat oivalluksia niin asiakaspalvelun kehittämiseen kuin myös johtajatasolla kehityskestustelujen vuorovaikutukseen.

Taito Shopin palvelutuotteista löytyy erilaisia käsityöpajoja joiden päätteeksi saat kokouspäivästä mukaasi myös itsetehdyn muiston, jota arvostat.

Tanssin Taikaa ry:n opettajat saavat liikkeelle! Oli kyseessä sitten perinteisen lavatanssin taidot tai rivitanssi tai latinobic, ammattitaitoisten opettajien johdolla tanssiminen on todella hauska ja erilainen kokemus.

Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä valikoitujen eräpalveluiden tuottajien sekä liikunnanohjaajien kanssa.