Kartano Kievarin kokoustilat perinteisessä
maalaismiljöössä, lähellä Jyväskylää

Kartano Kievarin alakerran ravintolassa on hyvä rentoutua kokouspäivän keskellä

Kokoustilat ja palvelut saman katon alla, loistavien kulkuyhteyksien varrella

Kartano Kievarille on aina helppo tulla. Kartano Kievarin mutkattomat kokoustilat sijaitsevat Hietaman kylän perinteisessä maalaismiljöössä lähellä Jyväskylää, loistavien kulkuyhteyksien päässä, 13-tien varrella Keski-Suomessa. Ajomatka Jyväskylästä kestää noin puoli tuntia, eikä parkkipaikan etsimiseen tarvitse varata aikaa, sillä maksuttomalla parkkipaikallamme on tilaa sadoille autoille.

Kokouspäivän ohjelmaan voit yhdistää myös ekologiset majoitukset, tilaussaunan sekä Kievarin Kesäteatterin musiikkiteatteriesitykset.

Meiltä saat aina henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua. Suunnittelemme palvelukokonaisuuden sinulle valmiiksi, jotta voit itse keskittyä olennaiseen ja viettää tehokkaan kokouspäivän ilman häiriötekijöitä.

Emme peri erillistä tilavuokraa yli 15 hengen ruokailevilta ryhmiltä

Alle 15 hengen ryhmiltä perimme tilavuokraa 150€ + ALV

Kartano Kievarin kiireetön idyllinen maalaismiljöö rentouttaa ja rauhoittaa kokouspäivän aikana

Idyllinen maalaismiljöö takaa rentouttavan ja tehokkaan kokouspäivän

Sukella hetkeksi maaseudun rauhaan ja nauti vanhan navetan tunnelmasta, kaukana taajaman hälystä. Kartano Kievarin monipuoliset tilat soveltuvat niin pieniin kuin suurempiinkin kokouksiin. Meiltä löydät myös ajanmukaiset AV-laitteet ja WiFi-yhteydet, jotka ovat omatoimisesti käytössänne ilman kuluja. Myös kokoustilat kalustetaan haluamallanne tavalla.

Yhteistyökumppanina olemme joustava ja vaivaton. Vaalimme pitkiä asiakassuhteitamme ja palvelemme nykyiset asiakkaat tunnetulla laadulla ja lämmöllä. Paikallisena perheyrityksenä pystymme toimimaan lähellä ihmistä ja varmistamaan, että pienimmätkin toiveet otetaan kokoustiloissa huomioon. Tervetuloa Kartano Kievarin maalaismaisemiin viettämään kokouspäivää, teemme kaikkemme että viihdytte!

Koko talo käytössänne - säästä kokousryhmän keskittymistä ja aikaa

Kartano Kievari on täyden palvelun talo, joka toimii avaimet käteen -periaatteella. Räätälöimme teille sopivat kokouspäivän palvelut, joko kaikilla mausteilla tai pelkistettynä.

Tarvittaessa saatte vaikka koko talon omaan käyttöönne, jolloin pystytte keskittymään työskentelyyn omalla porukalla. Tauoilla voitte nautitte valitsemistanne tarjoiluista ilman pitkiä jonotusaikoja ja muita ruokailijoita.
Myös liikuntapainoitteinen oheisohjelma sujuu vaivatta Yläkerran salissa tai laajalla piha-alueella.

Kartano Kievarin yläkerran salissa voi ruokailla jopa 300 henkeä kerrallaan

Mitä juhla- ja kokousasiakkaat meistä sanovat:

"Tuhannet kiitokset aivan ihanasta ruuasta ja majoituksesta. Tykkäsimme todella paljon. Myös ystävällinen palvelu kaikissa tilanteissa teillä asioidessa oli todella hieno asia ja lämmitti sydäntä. Tulemme varmasti toistekin."

"Kiitokset täsmällisestä ja asiantuntevasta yhteydenpidosta, kanssanne on ollut ilojärjestää juhlia täältä kaukaa käsin!"

"Juhlat onnistuivat todella hienosti. Vieraat tykkäsivät ja viihtyivät hyvin. Ruoka oli todella maittavaa ja kakku herkullista. Kiitokset vielä yhteistyöstä."

"Järjestelyt toimi todella upeasti ja aivan mahtava iloinen, reipas ja todella ystävällinen joukko niitä tekemässä. Kaikesta huokui yhdessä tekemisen meininki. Ryhmän palaute oli vain ja ainoastaan positiivista."


"Tilaisuus sujui erinomaisesti. Aikataulu oli pitänyt lähes minuutilleen ja tarjoilut olivat olleet erinomaiset. Osallistujajoukosta oli tullut myös paljon kiitosta. Hieno onnistuminen noinkin suuren joukon kanssa, siitä kiitokset."

Suuresta koostaan huolimatta Kartano Kievarin yläkerran salia hyödynnetään myös pienemmissä kokouksissa.

Ohjelmapalveluita yhteistyökumppaneiltamme

Hyvän kokouspäivän kruunaa hyvän ruuan lisäksi hyvä ohjelma. Tässä muutamia suosituksia kokouspäivänne virkistykseen.

Trigenda on vuorovaikutuskoulutukseen erikoistunut yritys, jonka työpajoista saat oivalluksia niin asiakaspalvelun kehittämiseen kuin myös johtajatasolla kehityskestustelujen vuorovaikutukseen.

Teatterikoneen Improkone ja Laulukoneen Jorma ovat ilahduttaneet jo useissa erilaisissa tilaisuuksissa. Osallistavissa tuotannoissa katsojat osallistuvat itse esityksen sisällön tuottamiseen.

Äijänkäppyrä action outdoor järjestää Kartano Kievarin pihapiirissä tilauksesta monenlaisia leikkimielisiä virkistyspalveluita oli kyseessä sitten saappaanheitto tai vaikkapa jousiammunta.

Piia Korisevan nauruhermoja kutkuttavat 'Elämänmakuista Elämää' hyvinvointiluennot saavat osallistujat rentoutumaan ja nauramaan sydämensä kyllyydestä. Piian voi varata luennoimaan koko päiväksi tai vaikkapa kokouspäivän lisämausteeksi tuomaan valoa, iloa ja faktaa!

Tanssin Taikaa ry:n opettajat saavat liikkeelle! Piristä päivääsi lavatanssin alkeilla tai valitse lajiksesi rivitanssi tai latinobic. Ammattitaitoisten opettajien johdolla tanssiminen on todella hauska ja mieleenpainuva kokemus.

Esiintyjää vaille? Laajasta verkostostamme löytyy kontaktit myös koomikoihin ja muusikoihin.

Voimme suunnitella yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden

Olemme iloisia, jos voimme auttaa. Halutessanne saatte meiltä ammattitaitoista apua kokouspäivän aikatauluttamiseen, oheisohjelmaan ja tarjoilujen suunnitteluun. Kartano Kievarin kokouspaketteihin olemme listanneet jo valmiiksi muutamia suosituimpia tarjoiluvaihtoehtoja.