Kokouspalvelut Jyväskylän tuntumassa

Vain 35 min Jyväskylästä | 10 min Äänekoskelta | 20 min Saarijärveltä

Tervetuloa Kartano Kievarille viettämään kokouspäivää. Olemme loistavien kulkuyhteyksien päässä, keskellä Keski-Suomea, noin puolen tunnin päässä Jyväskylästä. Olemme puhtaasti tilausravintola ja näin ollen saatte keskittyä olennaiseen - intiimiin työskentelyyn oman ryhmänne kanssa, Toimimme avaimet-käteen periaatteella, joten voitte varata meiltä koko päivän kokouspalvelut ruokailuineen. Halutessamme suunnittelemme tilausuuteenne myös oheisohjelmaa.

Emme peri erillistä tilavuokraa

Erilainen ympäristö antaa uutta virtaa

Sukella hetkeksi maaseudun rauhaan ja nauti vanhan navetan tunnelmasta - pois taajaman hälystä. Tilamme soveltuvat niin pieniin kuin suurempiinkin kokouksiin ja parkkipaikallemme löydät helposti ja se on asiakkaillemmem maksuton. Meiltä löydät myös ajanmukaiset AV-laitteet ja wifin. Kalustamme kokoustilamme haluamallanne tavalla ja tauoilla nautitte valitsemistanne tarjoiluista. Niin helppoa se on!

Monipuoliset kokoustilat

Yläkerran sali

Navetan vintillä on oma tunnelmansa. Yläkerran saliin mahtuu suuremmatkin kokoukset ja tiloissa on helppo toteuttaa erilaisia pöytäjärjestelyjä, oli kyseessä sitten pöytäryhmät, pulpettimuoto tai tuolitettu katsomo. Pinta-alaa salista löytyy yli 360 neliömetriä.

Maisema

Tämä pöytäryhmin varustettu tila sopii etenkin ryhmätyö-huoneeksi tai illanviettoon. Fyysisesti Maisema sijaitsee toisessa kerroksessa, aivan yläkerran salin kupeessa. Tilasta avautuu panorama-näkymä ympäröivään maalaismaisemaan ja Kievarin Kesäteatteriin.

Alakerran ravintola

Toteutamme lähes kaikki ruokailumme alakerran ravintolassa, missä maalais-tunnelma tulee parhaiten esiin. Metriset kiviseinät ja jykevät pylväät tuovat vääjäämätöntä ryhtiä ja persoonallisuutta ravintolaan. Halutessaan ruokalin voi tilata juhlavasti katettuna.

Ravintolapalvelut

Valmistamme kaikki ruokamme itse ja tarjolla
on aina herkullista kotiruokaa parhaista raaka-aineista. Lähes kaikki ruokalajimme ovat valmiiksi laktoosittomia ja gluteenittomia. Kokkina toimii Kievarin isäntä Lauri Pitkänen.

Uunituoreet pullat ja sämpylät ovat emäntä Riitta Pitkäsen käsialaa, tarjolla myös paikallisesta rukiista leipäjuureen leivottua ruisleipää. Ehdotetun menun voi aina muokata mieleisekseen ja huomioimme ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot.

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme, kerromme mielellämme lisää paikan päällä.

Nina Rissanen | 0400 847575 | nina@kartanokievari.fi

Kokoustarvikkeet ja laitteet

Tykki & kangas
BenQ MH750, 4500 ANSI kirkkaus näyttää Full HD kuvan valaistussakin tilassa, ja MHL-yhteys mahdollistaa esittämisen suoraan älylaitteeltasi.

PA laitteet
Mixer Yamaha MG 166cx (8 kanavaa), kovaääniset2 mikrofonia
2 langatonta mikrofonia
3 fläppitaulua

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

"Kiitokset täsmällisestä ja asiantuntevasta yhteydenpidosta, kanssanne on ollut ilojärjestää juhlia täältä kaukaa käsin!"

"Juhlat onnistuivat todella hienosti. Vieraat tykkäsivät ja viihtyivät hyvin. Ruoka oli todella maittavaa ja kakku herkullista. Kiitokset vielä yhteistyöstä."

"Järjestelyt toimi todella upeasti ja aivan mahtava iloinen, reipas ja todella ystävällinen joukko niitä tekemässä. Kaikesta huokui yhdessä tekemisen meininki. Ryhmän palaute oli vain ja ainoastaan positiivista."


"Tilaisuus sujui erinomaisesti. Aikataulu oli pitänyt lähes minuutilleen ja tarjoilut olivat olleet erinomaiset. Osallistujajoukosta oli tullut myös paljon kiitosta. Hieno onnistuminen noinkin suuren joukon kanssa, siitä kiitokset."

"Tuhannet kiitokset aivan ihanasta ruuasta ja majoituksesta. Tykkäsimme todella paljon. Myös ystävällinen palvelu kaikissa tilanteissa teillä asioidessa oli todella hieno asia ja lämmitti sydäntä. Tulemme varmasti toistekin."

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneidemme toimesta voimme järjestää myös lisäohjelmaa kokouspäiväänne. Trigenda on vuorovaikutuskoulutukseen erikoistunut yritys, jonka työpajoista saat oivalluksia niin asiakaspalvelun kehittämiseen kuin myös johtajatasolla kehityskestustelujen vuorovaikutukseen.

Taito Shopin palvelutuotteista löytyy erilaisia käsityöpajoja joiden päätteeksi saat kokouspäivästä mukaasi myös itsetehdyn muiston, jota arvostat.

Tanssin Taikaa ry:n opettajat saavat liikkeelle! Oli kyseessä sitten perinteisen lavatanssin taidot tai rivitanssi tai latinobic, ammattitaitoisten opettajien johdolla tanssiminen on todella hauska ja erilainen kokemus.

Lisäksi teemme aktiivista yhteistyötä valikoitujen eräpalveluiden tuottajien sekä liikunnanohjaajien kanssa.