Vanhaa ja uutta, vauhtia sekä hulvatonta menoa! Suositun lauluyhtyeen tarina seikkailee menneessä ja nykyhetkessä!

Piukat paikat, ei vaan Nykyajan Metrotytöt 2.0!

Mukaansa tempaava, nauruhermoja kutkuttava, osittain fiktiivinen tarina kuljettaa katsojaa vuodesta 1958 aina nykyhetkeen. Suosittu laulutrio Metro-tytöt valmistautuu Suomen Yleisradion suoraan lähetykseen kohtalon puuttuessa peliin. Tilanteesta kuitenkin selvitään ja menestys on taattu vai onko?

Nykyajassa menneiden Metrotyttöjen serkun lapsenlapset on mummon pyynnöstä nimetty suvun kuuluisuuksien mukaan. Anna-Liisa, Hertta ja Annikki, tai siis Antti haluavat tehdä uraa laulajina ja päättävät perustaa sukulaistensa jalan jäljissä lauluyhtyeen. Tie ei kuitenkaan ole helppo ja tasainen. Matkalla tulee vastaan mm. vaativa amerikkalainen manageri, joka saa trion tunteet kuumenemaan, eikä paineen kasvaessa keskinäisiltä riidoiltakaan vältytä. Mutta sitten tulee jymyuutinen, joka muuttaa kaiken! Kokonaisuuden täydentää upea Metrotyttöjen musiikki, jota tuodaan myös sovituksellisesti nykypäivään. Upeana triona näyttämöllä nähdään Anniina Mattila, Jonna Ortju sekä Markku Uhlbäck.

Nykyajan Metrotytöt 2.0 sai ensimmäisen "muotonsa" kesällä 2023. Käsikirjoittaja Jonna Ortju jäi kuitenkin pohtimaan tarinan laajentamista fiktiivisen tarinan keinoin ja sitten se lähti!

Tarjolla on vauhtia ja vaarallisia tilanteita rouhean musiikkikomedian muodossa, menneessä ja nykyajassa. Miten ne liittyvät yhteen ja mihin tämän päivän kolmikko lopulta päätyy? Tule katsomaan ja heittäydy huikeiden persoonien ja lopulta kauniin tarinan vietäväksi!

Esityksen kesto n. 2h. Esityksessä on väliaika. Käsikirjoitus & ohjaus: Jonna Ortju.

Rooleissa: Anniina Mattila, Jonna Ortju ja Markku Uhlbäck sekä Jouni Huhtaniemi ja Jofiela Ortju.

Upea teatteribändi: Ilona Rimpilä (basso), Petri Rimpilä (koskettimet/haitari/kitara), Laura Helander (saksofoni) ja Petri Honkonen(rummut).

Ryhmät, varaukset ja lisätiedot: jonna@namupaja.fi/ numerosta 0445588368.

LIPUT 34,50€ / 31,50€ / 20,00€ / RYHMÄT YLI 20 hlöä 26€

Rouhea musiikkikomedia - Nykyajan Metrotytöt 2.0Esityspäivät ja -ajat 1.-21.7.2024

NMT 2.0:ssa vanha ja nykyajan musiikki kohtaavat toisiinsa hauskasti sulautuen!

ti 2.7. klo 19 ensi- ilta

ke 3.7. klo 19

to 4.7. klo 19

su 7.7. klo 15

ti 16.7. klo 15 & 19

ke 17.7. klo 19

to 18.7. klo 19

su 21.7. klo 15

Oikeudet muutoksiin pidetään.