Hulluna tanssiin! tanssileirit Kartano Kievarilla

Riitta ja Lare Pitkänen ovat tunnettuja tanssinopettajia Keski-Suomen alueella

Hulluna tanssiin! leirit tarjoavat intensiivistä tanssinopetusta täysihoidolla

Hulluna tanssiin tanssileirit tarjoavat intensiivistä tanssinopetusta koko viikonlopun ajan.
Kaikki palvelut on koottu saman katon alle, joten kurssilaiset voivat keskittyä täysin tanssinopetukseen ja nauttia samalla Kartano Kievarin palveluista. Lauantain kurssipäivä päättyy Kartano Kievarin tanssi-iltaan, jossa esiintymässä valtakunnallisesti tunnetut huippuartistit.

Hulluna tanssiin! kursseilla tanssitaan aina yhtä lajia per päivä.

Lauantai päivän opetuksesta vastaavat aina SUSEL:n kultaisella ansiomerkillä palkitut tanssinopettajat Riitta ja Lare Pitkänen. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana Riitta ja Lare ovat luultavasti opettaneet suurinta osaa keskisuomalaisista tanssinharrastajista, kokonaisvaltaisen oppilasmäärän yltäen vuositasolla 10 000 henkeen. Sunnuntaisin opettajina toimii joskus myös vierailijoita.

Hulluna tanssiin! keskitason leirit järjestetään aina 2 kertaa vuodessa. Sen lisäksi kevään aikana järjestetään Lavatanssin alkeet haltuun-leiri aloitteleville tanssinharrastajille.

Riitta ja Lauri Pitkänen keskittyvät erityisesti vientiin ja seuraamiseen opetuksessaan

Hulluna tanssiin! leirejä järjestetään useita kertoja vuodessa

Hulluna tanssiin! Tangoretriitti

Suuren suosion saavuttanut Tangoretriitti järjestetään loka-marraskuussa. Tangoretriitissä lauantaina lajina on aina Suomalainen Tango Riitta ja Lare Pitkäsen opettamana ja sunnuntaina opiskellaan Wanhaa Tangoa. Sunnuntaisin vuorossa on usein myös yhden oppitunnin verran yllätyslajia.

Hulluna tanssiin! keskitason kevätleiri

Keskitason kevätleiri sijoittuu yleensä maaliskuun lopulle, mutta lajit vaihtuvat vuotuisasti aina Hitaasta valssista Buggiin tai vaikkapa Salsaan. Lauantain opetuksesta vastaavat aina Riitta ja Lare Pitkänen ja joskus sunnuntaisin vuorossa on vieraileva opettaja.

Lavatanssin alkeet haltuun

Todella moni on kiinnostunut tanssinharrastuksen aloittamisesta, mutta into ei riitä viikkokursseille ja tansseihin lähteminen ilman varsinaista tanssitaitoa tuntuu liian hankalalta. Kurssilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista ja keskitytään lavatanssin perustaan - vientiin ja seuraamiseen.

Tanssin Taikaa ry on Keski-Suomen suurin lavatanssiseura

Riitta ja Lare Pitkänen ovat myös perustajajäseniä yhdessä Suomen suurimmista lavatanssiseuroista, Tanssin Taikaa ry.

Tanssin Taikaa ry opettaa Jyväskylän alueella.