Hulluna tanssiin- tanssileirit Kievarin Vintillä!

Hulluna tanssiin- leirit tarjoavat intensiivistä tanssinopetusta täysihoidolla!
Seuraa kurssitiedoitusta kotisivuillamme sekä somessa!


Hulluna tanssiin tanssileirit tarjoavat intensiivistä ja mukaansa tempaavaa tanssinopetusta.

Kaikki palvelut on koottu saman katon alle, joten kurssilaiset voivat keskittyä täysin tanssinopetukseen ja nauttia samalla muista Kievarin palveluista, kuten majoittua mukavasti Maalaishotellimme puolella ja nauttia Laren loihtimista herkuista ravintolassamme. Kurssipäivän osuessa loka-huhtikuun lauantaille, päivä päättyy tanssi-iltaan Kievarin Vintillä, jossa esiintyvät valtakunnallisesti tunnetut huippuartistit ja orkesterit.

SUSEL:n kultaisella ansiomerkillä palkitut tanssinopettajat Riitta ja Lare Pitkänen ovat yli kahdenkymmenen vuoden aikana opettaneet suurinta osaa keskisuomalaisista tanssinharrastajista, kokonaisvaltaisen oppilasmäärän yltäen vuositasolla 10 000 henkeen. Satunnaisesti opettajina toimii myös vierailijoita.

Hulluna tanssiin! keskitason leirit järjestetään aina 2 kertaa vuodessa. Sen lisäksi kevään aikana järjestetään Lavatanssin alkeet haltuun-leiri aloitteleville tanssinharrastajille.

Hulluna tanssiin! leirejä järjestetään useita kertoja vuodessa

Suuren suosion saavuttanut Tangoretriitti järjestetään loka-marraskuussa. Tangoretriitissä lauantaina lajina on aina Suomalainen Tango Riitta ja Lare Pitkäsen opettamana ja sunnuntaina opiskellaan Wanhaa Tangoa. Sunnuntaisin vuorossa on usein myös yhden oppitunnin verran yllätyslajia.

Hulluna tanssiin! Tangoretriitti

Keskitason kevätleiri sijoittuu yleensä maaliskuun lopulle, mutta lajit vaihtuvat vuotuisasti aina Hitaasta valssista Buggiin tai vaikkapa Salsaan. Lauantain opetuksesta vastaavat aina Riitta ja Lare Pitkänen ja joskus sunnuntaisin vuorossa on vieraileva opettaja.

Hulluna tanssiin! keskitason kevätleiri

Lavatanssin alkeet haltuun

Todella moni on kiinnostunut tanssinharrastuksen aloittamisesta, mutta into ei riitä viikkokursseille ja tansseihin lähteminen ilman varsinaista tanssitaitoa tuntuu liian hankalalta. Kurssilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista ja keskitytään lavatanssin perustaan - vientiin ja seuraamiseen.

Tanssin Taikaa ry on Keski-Suomen suurin lavatanssiseura

Riitta ja Lare Pitkänen ovat myös perustajajäseniä yhdessä Suomen suurimmista lavatanssiseuroista, Tanssin Taikaa ry.

Tanssin Taikaa ry opettaa Jyväskylän alueella.