Tervetuloa hyvän tuulen teatteriin

Vuoden 2023 ohjelma julkaistaan joulukuussa

Katsomomme on suunniteltu niin, että olet aina läsnä lavan tapahtumissa! Kaareva ja tasaisesti nouseva katsomo takaa sen, että sinulla on hyvä näkyvyys lavalle paikasta kuin paikasta. Jokaiselle katsojalle on varattu selkänojallinen istuin, jotta voit istua rennosti ja nauttia esityksestä.

Sinun ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja satsaamme erityisesti siihen, että sinulla olisi turvallinen olo!

Kesäteatterin päätuotannosta vastaa tuttuun tapaan upea Teatteri Eurooppa Neljä

Teatteri Eurooppa Neljän yhteystiedot

Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä, myynti@te4.fi

Päivi Hytönen, teatterisihteeri, puh. 040 3000 800, paivi.hytonen@te4.fiMajoituspakettien hinnat

Simpauttaja | Lailan tähtihetket

Economymajoitus 126€/2den hlön huoneessa

Perusmajoitus 136€/ 2den hlön huoneessa

Huone omalla saunalla 155€/ 2den hlön huoneessa

Valitse haluamasi huonetyyppi ja varauksen yhteydessä valitse huonevarauksen lisätuotteeksi pääsylipu Kievarin Kesäteatteriin.

Yleistä tietoa teatterista

Kartano Kievarin massiivinen kivirakennus seisoo ylväänä peltoaukeamien keskellä, aivan 13-tien varrella. Rakennuksen takana kohoaa sirkusmainen telttakatos, joka kätkee alleen viihtyisän katsomon.

Kievarin Kesäteatterissa pääset nauttimaan huippuviihteestä katetussa katsomossa, selkänojilla varustetuilta istuimilta. Myös näyttämö on kokonaan katettu, joten meillä sekä esiintyjät että katsojat ovat turvassa sateelta. Suosittelemme pukeutumaan aina sään mukaisesti ja varautumaan myös illan viileyteen etenkin alku- ja loppukesästä. Katsomon reunoilta käyvä tuuli saattaa tuntua kylmältä ja myös oma istuinpehmuste voi olla tarpeen. Liki 20 WC-paikkaa löytyvät eri puolilta rakennusta. Kievarin Kesäteatteriin sekä alakerran ravintolaan on molempiin esteetön pääsy.

Kesäteatterin lisäksi tässä rentouttavassa ja ainutlaatuisessa maalaismiljöössä järjestetään tanssitapahtumia, stand-up komiikkaa sekä kokous- ja majoituspalveluita. Kartano Kievarilla voit aina yhdistää haluamiasi palveluita omaan teatterikokemukseesi.

Katettu katsomo

Kievarin Kesäteatteri on rakennettu Kartano Kievarin takapihalle. Sisäänkäynti teatteriin on Kartano Kievarin pääovesta. Teatterin katsomo on katettu ja selkänojallisia istumapaikkoja on yhteensä 500. Katsomon penkeille mahtuu lisäksi 100 katsojaa. Kesällä 2020 katsojamäärä rajoitettiin 270:en katsojaan koronaepidemian vuoksi.

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Kesäteatterin väliaikatarjoilut löytyvät useammasta palvelupisteestä teatterin alueella. Virvokkeiden ja muiden herkkujen lisäksi leivomme joka päivä tuoretta pullaa ja kakkua. Terassin palvelupisteestä löytyy myös paistettuja makkaroita. Ryhmille teemme mielellämme väliaikatarjoiluvarauksen, lisäksi tarjoamme tilauksesta maittavaa lounasta tai illallista.

Ravintolassa on A-oikeudet

WC tilat

Kartano Kievarin Kesäteatterin WC - tilat löytyvät Kievarin päärakennuksen molemmista kerroksista, sekä teatterin katsomon alta.

Parkkipaikka

Teatteriesityksiin on aina ohjattu parkkeeraus. Autot parkkeerataan ohjatusti lähekkäin, jotta kaikki halukkaat mahtuvat parkkeeraamaan.

Yhteystiedot

Teatteri Eurooppa Neljä

Teatteri Eurooppa Neljä, Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä

myynti@te4.fi

Päivi Hytönen
Teatterisihteeri
puh. 040 3000 800
paivi.hytonen@te4.fi

Viihdeohjelmat

Tähti-Center Helsinki Oy
Paasikivenkatu 13, 04200 Kerava
Onerva Aikio
Toimitusjohtaja
Myynti/manageri

040-740 6354

 

Työpaikkaedut maksuvälineinä

Nämä maksuvälineet käyvät Teatteri Eurooppa Neljän esityksissä:

Smartumin kulttuurisetelit, SmartumPay, Virikesetelit, Tyky Online sähköinen arvoseteli, Tyky Kunto+ -setelit, Eazybreak -mobiili ja Edenred

Vierailevien esitysten työpaikkaetuuksien vastaanotto vaihtelee tapauskohtaisesti.