Kievarin keittiöstä aitoja makuja juhliin ja tapahtumiin!

Tarjoamme monipuolisia ravintolapalveluita, joko tilauksesta tai tapahtumien yhteydessä. Meiltä onnistuu niin pienet kuin suuretkin pidot ja tiloissamme mahtuu tarvittaessa ruokailemaan jopa 500 henkeä.

Isännän" Pannulta pöytään!" lausahdus takaa asiakkaillemme maukkaan makuelämyksen. Tarjoillemme maistuvaa kotiruokaa tai toivomasi juhlamenun. Perinteitä kunnioittaen pöydästämme löytyy lähipeltojen rukiista leipäjuureen leivottua ruisleipää sekä emäntä Riitan tuoreita sämpylöitä.

Meiltä lähdet kylläisenä, sillä tarjoilemme maut jokaiseen makuun!

Ravintolamme palvelee tapahtumien yhteydessä!


Talvisin tanssi-iltoina alakerran ravintolassa on tarjolla joukko herkullisia leipomotuotteita ja täytettyjä sämpylöitä. Ravintola on avoinna klo 15 alkaen ja sulkeutuu ilmoitusten mukaisesti. Tanssi-iltoina on myös mahdollista nauttia lämpöisestä ruuasta. Tanssi-iltojen noutopöytä on tarjolla klo 17-19, noutopöydän hinta on 15€/hlö.

Kesällä alakerran ravintola aukeaa 2 tuntia ennen Kesäteatteriesitysten alkua ja sulkeutuu esitysten jälkeen. Kesällä tarjolla on Kievarin runsas kesäpöytä ennen jokaista esitystä. Tutustu valikoimaan!

Kartano Kievarin runsas kesäpöytä on tarjolla aina 2h ennen Kievarin Kesäteatterin esitysten alkua.
Kartano Kievarin kokouspalvelut toteutetaan aina yksityistilaisuuksina, jolloin paikalla ei ole muita asiakkaita
Kartano Kievari on vakiinnuttanut asemansa tunnettuna juhlapaikkana

Hulvattomat häät Kartano Kievarilla tarjoavat mahdollisuuden all inclusive kokemukseen, jonne hääparin tarvitsee vain tulla paikalle.