Sami Hedbergin 15v. juhlakiertue saapuu Kievarille 10.7.!

Stand up Kartano Kievari

on suolahtelaissyntyisen koomikko Tomi Haustolan aloittama ilta, jonne Tomi on tuonut mukanaan sekä nousevan komiikan timantteja että TV:stä tuttuja huippunimiä. Komiikka navetassa on ihan oma juttunsa ja ilmapiiri vähintäänkin maanläheinen. Kartano Kievari toimii myös vierailupaikkana valtakunnallisille stand-up kiertueille. Ohjelmaa päivitetään läpi vuoden, tykkää Fb-sivuistamme niin pysyt aina ajan tasalla. Iltojen yhteyteen voit varata myös ruokailun tai muuta toimintaa.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 0400 847575 tai nina@kartanokievari.fi

Oletko suunnittelemassa illanviettoa yhteisöllesi?

Jos stand up-ohjelmistomme ei sovi aikatauluihinne, pyydämme mielellämme tapahtumaanne tarjouksen haluamaltanne koomikolta.

Kysy lisää: nina@kartanokievari tai 0400847575

Pe 14.2. klo 20, liput 20€

Muija ja tosimuija - Anitta Iso A. Ahonen & Johanna Tohni

RÄVÄKKÄ STAND UP KOOMIKKOPARI

Muija ja tosimuija on kahden stand up- koomikon show. Anitta Iso A Ahonen on alansa konkari, pitkän linjan koomikko. Johanna Tohni on tuore kasvo koomikkona, mutta on impro-visaation taitaja ja teatterin ammattilainen.

Muija ja tosimuija -lavakomiikkaa on astetta roisimmalla otteella. Naiset puhuvat suunsa puhtaaksi. Nämä naiset ovat häpeilemättömän hauskoja. K- 16

Pe 13.3. klo 20.00, liput 20€

Matti Patronen & Jape Grönroos

MATIN & JAPEN STAND UP SHOW

"Astetta pidempi roskien vientireissu. Mitä tapahtuu, kun miehet saavuttaa keski-iän ja lapset muuttaa kotoa? Ne ostaa moottoripyörät, vaihtaa silmälasit ja alkaa käymään salilla. Nämä miehet sen sijaan päättivät lähteä kokonaiselle sali-kiertueelle. Tavoitteena tietysti rahoittaa moottoripyörät."

"Matti Patronen ja Jape Grönroos ovat koko kansan rakastamat koomikot, joita voisi tituleerata stand upin Rikuksi ja Tunnaksi”

Pe 10.4. klo 20.00, liput 20€

Tomi Haustola soolo-show: Nyt meni näin

NYT MENI NÄIN

Tämä paikallisten rakastama suolahtelais-syntyinen koomikko on kaikille tuttu YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Viime vuonna hän kiersi Suomea myös ensimmäisellä soolokiertueellaan.

Tomi Haustola on lisäksi kirjoittanut kahdesti Venla palkittua Noin Viikon Uutiset komedia -ohjelmaa, ja tällä hetkellä hän esiintyy Noin Viikon Studio -ohjelman vakituisena komediavieraana.

Sami Hedberg 15v. juhlakiertue

Sami Hedbergin jättimäinen 15-vuotisjuhlakiertue kiertää vuoden 2020 aikana ympäri Suomea. Tällä vuoden hauskimmalla kiertueella kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaimpia paloja koomikon koko uran ajalta sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

Show’n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja. Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä vuorovaikutteisesta ilotulituksesta!

Esityksen kesto 2 tuntia väliaikoineen

Järjestäjä: Hedberg Entertainment

Kiertuekalenteri ja lisätiedot: www.samihedberg.com

SAMI HEDBERG 15V. JUHLAKIERTUE K-15

Pe 10.7.2020, klo 18 ja 21

Ovet klo 17 ja 20

Kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan

Ikäraja 15 vuotta

35,00 € peruslippu
32,00 € S-etu ja alennusryhmät: lapset 15-17v., opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, työttömät
30,00 € ryhmälippu, väh. 20 hlöä
35,00 € pyörätuoli + saattaja
0 € asiakkaan saattaja

Pikkujoulut 4.12.2020: Tomi Haustola in the house & Oliver-yhtye

To 5.12. klo 19.00 alkaen, liput 40€/hlö sis. jouluruuan

klo 19.00- 20.30 Kievarin perinteinen joulupöytä
klo 20.30- 21.00 STAND UP Tomi Haustolan soolo show sis. väliajan
klo 21.30-22.15 - Bilebändi The Coveralls
klo 22.30-23.15 Bilebändi The Coveralls
klo 21.30 - 0.30 karaoke

Stand up Kartano Kievari iltojen isäntänä toimiva koomikko Tomi Haustola on tuttu YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tomi on myös Venlalla palkitun Noin Viikon Uutiset -komediaohjelman käsikirjoittaja, lisäksi hän on mukana Noin viikon studio-ohjelman käsikirjoittajakaartissa.

Tampereen seudulta lavoille hyökkäävä The Coveralls on virkistävä poikkeus kotimaisten cover- ja bilebändien saralla. Trio luottaa rohkeasti rockin klassiseen kolminaisuuteen basso-kitara-rummut, eikä yritäkään soittaa “kuin levyltä”

Pelkkä ohjelma 20€, ostettavissa vain ovelta klo 20 alkaen