Stand up ilta 13.3. peruttu!

Stand up illat Kartano Kievarilla alkoivat suolahtelaissyntyisen koomikko Tomi Haustolan houstaamina tammikuussa 2014. Nykyisellään Kartano Kievari toimii myös vierailupaikkana valtakunnallisille stand-up kiertueille. Ohjelmaa päivitetään läpi vuoden, tykkää Fb-sivuistamme niin pysyt aina ajan tasalla. Iltojen yhteyteen voit varata myös ruokailun tai muuta toimintaa.

Komiikka navetassa on ihan oma juttunsa ja ilmapiiri vähintäänkin maanläheinen.

PERUTTU: Pe 13.3. klo 20.00, liput 20€

Matti Patronen & Jape Grönroos

MATIN & JAPEN STAND UP SHOW

"Astetta pidempi roskien vientireissu. Mitä tapahtuu, kun miehet saavuttaa keski-iän ja lapset muuttaa kotoa? Ne ostaa moottoripyörät, vaihtaa silmälasit ja alkaa käymään salilla. Nämä miehet sen sijaan päättivät lähteä kokonaiselle sali-kiertueelle. Tavoitteena tietysti rahoittaa moottoripyörät."

"Matti Patronen ja Jape Grönroos ovat koko kansan rakastamat koomikot, joita voisi tituleerata stand upin Rikuksi ja Tunnaksi”

PERUTTU: Pe 10.4. klo 20.00, liput 20€

Tomi Haustola soolo-show: Nyt meni näin

NYT MENI NÄIN

Tämä paikallisten rakastama suolahtelais-syntyinen koomikko on kaikille tuttu YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Viime vuonna hän kiersi Suomea myös ensimmäisellä soolokiertueellaan.

Tomi Haustola on lisäksi kirjoittanut kahdesti Venla palkittua Noin Viikon Uutiset komedia -ohjelmaa, ja tällä hetkellä hän esiintyy Noin Viikon Studio -ohjelman vakituisena komediavieraana.

Sami Hedberg 15v. juhlakiertue

Pe 10.7.2020 klo 18 & 21

Sami Hedbergin jättimäinen 15-vuotisjuhlakiertue kiertää vuoden 2020 aikana ympäri Suomea. Tällä vuoden hauskimmalla kiertueella kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaimpia paloja koomikon koko uran ajalta sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

Show’n ytimessä on Hedbergin tyylin mukaisesti nauruhermoja kutkuttavia tarinoita, improvisaatiota sekä mielikuvituksen synnyttämiä hahmoja. Tervetuloa mukaan nauttimaan tästä vuorovaikutteisesta ilotulituksesta!

Esityksen kesto 2 tuntia väliaikoineen

Järjestäjä: Hedberg Entertainment

Kiertuekalenteri ja lisätiedot: www.samihedberg.com

SAMI HEDBERG 15V. JUHLAKIERTUE K-15

Pe 10.7.2020, klo 18 ja 21

Ovet klo 17 ja 20

Kesto noin 2 tuntia sisältäen väliajan

Ikäraja 15 vuotta

35,00 € peruslippu
32,00 € S-etu ja alennusryhmät: lapset 15-17v., opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet, työttömät
30,00 € ryhmälippu, väh. 20 hlöä
35,00 € pyörätuoli + saattaja
0 € asiakkaan saattaja

La 25.7. klo 20 Ismo Leikola & Muusikot

Ainutlaatuinen ilta yhdistää Ismo Leikolan stand up -komiikan ja musisoinnin. Tule näkemään ja kuulemaan Amerikan maan uusimmat tuliaiset ja Ismon parhaimmat hitit, sillä mukana Joroisten urheilutalon keikalla myös Ismon bändi Muusikot! Ismo ja yhtye tapaavat pitkän tauon jälkeen ja ilta tulee olemaan yllätyksiä täynnä näissä jamitärskyissä.
Tule mukaan naurukinkereihin!

Liput

Peruslippu 35,00 €
Pyörätuoli+saattaja 35,00 €
Jäsenetu 32,00 €
Nuorisolippu (alle 18v) 17,50 €

Koomikko Tomi Haustola & Oliver

Klo 19.00 alkaen, liput 42€/hlö sis. jouluruuan

Supersuosikki Tomi Haustola on noussut komiikkataivaan kestosuosikiksi useiden TV-esiintymisiensä myötä. Tomi on tullut tunnetuksi YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tämän lisäksi Tomi on kirjoittanut kahdesti Venla palkittua Noin Viikon Uutiset -komediaohjelmaa. Tällä hetkellä hän esiintyy Noin Viikon Studio -ohjelman vakituisena komediavieraana. Suomenkielisen popin ja rockin välimaastossa seikkaileva keskisuomalainen Oliver-yhtye tekee musiikkia suoraan sydämestä, elävästä elämästä. Kitaravetoiset kertosäkeet ovat isoja ja tunnelmaa kasvatetaan pienestä suurempaan mahdollisimman paksulla siveltimellä. Nelihenkinen yhtye tunnetaan energisenä livebändinä jo lähes 500 keikan kokemuksella.

Jouluruokailu klo 19-21. Sisäänpääsy ohjelmalipulla klo 20.30 alkaen.

Viitteellinen aikataulu:

klo 19.00- 21.00 Kievarin perinteinen joulupöytä
klo 21.00-21.40 Koomikko Tomi Haustolan soolo show
klo 22.30 -23.30 Oliver
klo 21.30 - 1.00 karaoke