Komiikka navetassa on ihan oma
juttunsa....

Stand up illat Kartano Kievarilla alkoivat suolahtelaissyntyisen koomikko Tomi Haustolan houstaamina tammikuussa 2014. Aivan tyhjästä aloitettu stand up-toiminta on jatkunut vilkkaana jo useita vuosia. Useimmat nykyisin TV:stä tutut koomikot nähtiin Kartano Kievarilla jo ennen valtakunnallisen menestyksen saavuttamista. Nykyisellään Kartano Kievari toimii ennen kaikkea vierailupaikkana valtakunnallisille stand-up kiertueille. Ohjelmaa päivitetään läpi vuoden, tykkää ja seuraa Fb-sivujamme niin pysyt aina ajan tasalla. Iltojen yhteyteen voit varata myös ruokailun tai muuta toimintaa.

Meidän stand up illoissa on todella ihmisläheinen meininki. Navetan klubitunnelmaa ei voi päihittää!

PERUTTU: Sami Hedberg 15v. juhlakiertue

PERUTTU: Ismo Leikola & Muusikot

TÄRKEÄ TIEDOTE!

Kesäkiertue joudutaan perumaan Suomen ja Yhdysvaltojen koronaviruksen aiheuttamien rajoitteiden vuoksi.

Lippurahojen palautukset tulee hakea 31.7. mennessä osoitteesta: https://web.lippu.fi/palautus.

Pahoittelemme tilannetta. Pyydämme kärsivällisyyttä lippukäsittelyiden keston suhteen. Lipunmyyntijärjestelmät ja tapahtumapaikat ovat äärimmäisen ruuhkautuneet tapahtumien peruuntumisten vuoksi.

Koomikko Tomi Haustola & Oliver

Klo 19.00 alkaen, liput 42€/hlö sis. jouluruuan

Supersuosikki Tomi Haustola on noussut komiikkataivaan kestosuosikiksi useiden TV-esiintymisiensä myötä. Tomi on tullut tunnetuksi YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tämän lisäksi Tomi on kirjoittanut kahdesti Venla palkittua Noin Viikon Uutiset -komediaohjelmaa. Tällä hetkellä hän esiintyy Noin Viikon Studio -ohjelman vakituisena komediavieraana. Suomenkielisen popin ja rockin välimaastossa seikkaileva keskisuomalainen Oliver-yhtye tekee musiikkia suoraan sydämestä, elävästä elämästä. Kitaravetoiset kertosäkeet ovat isoja ja tunnelmaa kasvatetaan pienestä suurempaan mahdollisimman paksulla siveltimellä. Nelihenkinen yhtye tunnetaan energisenä livebändinä jo lähes 500 keikan kokemuksella.

Jouluruokailu klo 19-21. Sisäänpääsy ohjelmalipulla klo 20.30 alkaen.

Viitteellinen aikataulu:

klo 19.00- 21.00 Kievarin perinteinen joulupöytä
klo 21.00-21.40 Koomikko Tomi Haustolan soolo show
klo 22.30 -23.30 Oliver
klo 21.30 - 1.00 karaoke