Stand up Kartano Kievari

on suolahtelaissyntyisen koomikko Tomi Haustolan aloittama ilta, jonne Tomi on tuonut mukanaan sekä nousevan komiikan timantteja että TV:stä tuttuja huippunimiä. Komiikka navetassa on ihan oma juttunsa ja ilmapiiri vähintäänkin maanläheinen. Kartano Kievari toimii myös vierailupaikkana valtakunnallisille stand-up kiertueille. Ohjelmaa päivitetään läpi vuoden, tykkää Fb-sivuistamme niin pysyt aina ajan tasalla. Iltojen yhteyteen voit varata myös ruokailun tai muuta toimintaa.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 0400 847575 tai nina@kartanokievari.fi

Alkusyksyn piristysruiske:

Pe 11.10. klo 20.00, liput ennakkoon 22,50/27,50€

TV:stä tutut stand up -koomikot Ali Jahangiri, Aatu Raitala ja Heikki Vilja yhdistävät voimansa jälleen kerran tulevana syksynä. Tämä hullun hauska kolmikko kiertelee Suomea jakaen naurun ilosanomaa pitäjästä toiseen. Jokaisella kiertueen koomikolla on oma elämäntarinansa ja tärähtänyt näkövinkkeli - tule ja koe miltä heidän maailmansa näyttää ja päästä ilo irti!

Ali Jahangiri

Ali etsii väsymättömästi sitä reunaa, jolta pudota ja sitä rajaa, jonka ylittämisestä seuraa sähköisku teurastamon tirehtöörin sähkönuijasta. Sen takia ei koskaan tiedä mitä sieltä seuraa, ja jokainen keikka on erilainen. Varmasti jakaa mielipiteet, mutta eihän Alista voi olla mielipidettä, jos ei sitä ole nähnyt tai jos ei sitä näe. Moni ei tiedä, että komiikka on parhaimmillaan sitä, että tanssitaan housut kintuissa risteyksessä, josta lähtee tiet pelkoon, suruun, totuuteen ja rakkauteen.

Aatu Raitala

Aatu Raitala näyttää poliisilta ja puhuu kuin rikollinen joka yrittää välttää tuomion. Tämä hesalaistunut Itä-Suomen ukko kertoo juttuja menneisyyden mokista ja tulevaisuuden uhista positiivisella kierteellä. Lepposa meininki!

Heikki Vilja

Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Tomi Haustola in the house!

To 5.12. klo 19.00 alkaen, pikkujoululiput 40€/hlö sis. ruoka

Pelkkä ohjelma 20€

klo 19.00- 20.30 Kievarin perinteinen joulupöytä
klo 20.30- 21.00 STAND UP Tomi Haustolan soolo show sis. väliajan
klo 21.30-22.15 - Bilebändi The Coveralls
klo 22.30-23.15 Bilebändi The Coveralls
klo 21.30 - 0.30 karaoke

Stand up Kartano Kievari iltojen isäntänä toimiva koomikko Tomi Haustola on tuttu YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tomi on myös Venlalla palkitun Noin Viikon Uutiset -komediaohjelman käsikirjoittaja, lisäksi hän on mukana Noin viikon studio-ohjelman käsikirjoittajakaartissa.
Tampereen seudulta lavoille hyökkäävä The Coveralls on virkistävä poikkeus kotimaisten cover- ja bilebändien saralla. Trio luottaa rohkeasti rockin klassiseen kolminaisuuteen basso-kitara-rummut, eikä yritäkään soittaa “kuin levyltä”

Stand up buffet

1h ennen näytöksen alkua

Porsaan filee
BBQ-kuullotetut sipulit
Perunamuusi & höyrytetyt kasvikset
Vihreä salaatti & sinappikastike
Sämpylät & leipäjuureen leivotturuisleipä
Kotikalja, maito & vesi
Jälkiruokakahvi

12€

TEE VARAUS

Oletko suunnittelemassa illanviettoa yhteisöllesi?

Vaikka tällä hetkellä meillä ei ole suunniteltuja Stand up-iltoja, pyydämme mielellämme tapahtumaanne tarjouksen haluamaltanne koomikolta.

Kysy lisää: nina@kartanokievari TAI 0400847575