Stand up Kartano Kievari

on suolahtelaissyntyisen koomikko Tomi Haustolan aloittama ilta, jonne Tomi on tuonut mukanaan sekä nousevan komiikan timantteja että TV:stä tuttuja huippunimiä. Komiikka navetassa on ihan oma juttunsa ja ilmapiiri vähintäänkin maanläheinen. Kartano Kievari toimii myös vierailupaikkana valtakunnallisille stand-up kiertueille. Ohjelmaa päivitetään läpi vuoden, tykkää Fb-sivuistamme niin pysyt aina ajan tasalla. Iltojen yhteyteen voit varata myös ruokailun tai muuta toimintaa.

Ryhmävaraukset ja tiedustelut 0400 847575 tai nina@kartanokievari.fi

Pikkujoulut: Tomi Haustola in the house

To 5.12. klo 19.00 alkaen, liput 40€/hlö sis. jouluruuan

klo 19.00- 20.30 Kievarin perinteinen joulupöytä
klo 20.30- 21.00 STAND UP Tomi Haustolan soolo show sis. väliajan
klo 21.30-22.15 - Bilebändi The Coveralls
klo 22.30-23.15 Bilebändi The Coveralls
klo 21.30 - 0.30 karaoke

Stand up Kartano Kievari iltojen isäntänä toimiva koomikko Tomi Haustola on tuttu YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tomi on myös Venlalla palkitun Noin Viikon Uutiset -komediaohjelman käsikirjoittaja, lisäksi hän on mukana Noin viikon studio-ohjelman käsikirjoittajakaartissa.

Tampereen seudulta lavoille hyökkäävä The Coveralls on virkistävä poikkeus kotimaisten cover- ja bilebändien saralla. Trio luottaa rohkeasti rockin klassiseen kolminaisuuteen basso-kitara-rummut, eikä yritäkään soittaa “kuin levyltä”

Pelkkä ohjelma 20€, ostettavissa vain ovelta klo 20 alkaen

Oletko suunnittelemassa illanviettoa yhteisöllesi?

Jos stand up-ohjelmistomme ei sovi aikatauluihinne, pyydämme mielellämme tapahtumaanne tarjouksen haluamaltanne koomikolta.

Kysy lisää: nina@kartanokievari tai 0400847575

Pe 14.2. klo 20, liput 20€

Muija ja tosimuija - Anitta Iso A. Ahonen & Johanna Tohni

RÄVÄKKÄ STAND UP KOOMIKKOPARI

Muija ja tosimuija on kahden stand up- koomikon show. Anitta Iso A Ahonen on alansa konkari, pitkän linjan koomikko. Johanna Tohni on tuore kasvo koomikkona, mutta on impro-visaation taitaja ja teatterin ammattilainen.

Muija ja tosimuija -lavakomiikkaa on astetta roisimmalla otteella. Naiset puhuvat suunsa puhtaaksi. Nämä naiset ovat häpeilemättömän hauskoja. K- 16

Pe 13.3. klo 20.00, liput 20€

Matti Patronen & Jape Grönroos

MATIN & JAPEN STAND UP SHOW

"Astetta pidempi roskien vientireissu. Mitä tapahtuu, kun miehet saavuttaa keski-iän ja lapset muuttaa kotoa? Ne ostaa moottoripyörät, vaihtaa silmälasit ja alkaa käymään salilla. Nämä miehet sen sijaan päättivät lähteä kokonaiselle sali-kiertueelle. Tavoitteena tietysti rahoittaa moottoripyörät."

"Matti Patronen ja Jape Grönroos ovat koko kansan rakastamat koomikot, joita voisi tituleerata stand upin Rikuksi ja Tunnaksi”

Pe 10.4. klo 20.00, liput 20€

Tomi Haustola soolo-show: Nyt meni näin

NYT MENI NÄIN

Tämä paikallisten rakastama suolahtelais-syntyinen koomikko on kaikille tuttu YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Viime vuonna hän kiersi Suomea myös ensimmäisellä soolokiertueellaan.

Tomi Haustola on lisäksi kirjoittanut kahdesti Venla palkittua Noin Viikon Uutiset komedia -ohjelmaa, ja tällä hetkellä hän esiintyy Noin Viikon Studio -ohjelman vakituisena komediavieraana.