PERUTTU: Pe 13.8.Komediafestivaali on the road

Ali Jahangiri, Ilari Johansson & Niko Kivelä


TIEDOTE:

Perjantaina 13.8. järjestettävä stand up -ilta, jossa esiintyvät Ilari Johansson, Niko Kivelä ja Ali Jahangiri on jouduttu perumaan. Syynä siihen ovat aluehallintaviraston uudet määräykset 11.8.2021:
Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määrää Jyväskylän, Muuramen, Laukaan ja Äänekosken kuntien alueelle kokoontumisrajoituksen sekä turvavälit. Koko tiedote: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69915733


Vielä viime viikolla 6.8. Äänekosken kaupunki linjasi, ettei tapahtumia rajoiteta, silloin kuluneella viikolla oli uusia koronatartuntoja 16.https://www.aanekoski.fi/uutiset/koulut-aloitetaan-lahiopetuksessa-12-15-vuotiaiden-rokotukset-alkavat-aanekoskella

Tämän päiväisen 12.8. tiedon mukaan kuluneella viikolla Äänekoskella on ollut 3 uutta tartuntaa.
Koko tiedote: https://www.aanekoski.fi/uutiset/koronatilanne-12.8.2021
Vaikka osallistujien määrää ei ole rajoitettu, kahden metrin turvaväleillä emme saisi paikkoja kaikille lipun ostaneille asiakkaille.


Rahan palautus Paytrail maksuille:
Liveto palauttaa automaattisesti kaikille lipun ostaneille rahat takaisin ehtojen mukaisesti ilman palvelumaksua, eikä asiakkaan tarvitse tehdä toimia tämän suhteen. Rahat palautetaan maksupalvelu Paytrailin kautta ja he kysyvät asiakkaan tilinumeroa, jos he eivät pysty tekemään palautusta suoraan.Palautuksen jälkeen asiakkaan tilaus poistetaan ja hänen lippu mitätöidään.


Rahanpalautus kultturimaksutavoille:

Kulttuurimaksutapojen osalta LIVETO.IO on asiakkaisiin yhteydessä ja kysyy tilinumeroa, jonne rahat palautetaan. Asiakkaiden ei siis itse tarvitse olla yhteydessä kehenkään. Muissa maksutavoissa palautuu automaattisesti ilman toimenpiteitä.

Tapahtuma siirtynyt syksyyn!

Uusi päivämäärä julkaistaan pian

STAND UP -SHOW! Riku Suokas ja Johanna Tohni

Illan aikana yleisöä naurattavat koomikkopari Riku Suokas ja Johanna Tohni. He ovat tehneet TTT:lle hittiesityksen Mars vs. Venus? vuonna 2017 ja jatko-osa on tulossa syksyllä 2021. Tänä iltana kuullaan juttuja kaikesta maan ja taivaan väliltä. Ja melko varmasti puidaan myös heidän
parisuhdettaan, keski-ikäisyyttä ja lapsiperheen arkea.


Riku Suokas

Riku Suokas on suomalaisen stand upin veteraani. Hän on kiertänyt lavoja
jo 90-luvulta asti, esiintynyt lukuisissa TV-ohjelmissa ja tehnyt mittavan uran teatterimaailmassa.

Johanna Tohni

Johanna Tohni on kiertänyt stand up -lavoja lähes 10 vuotta. Hän on
esiintynyt mm. Nelosen Stand up! -ohjelmassa ja tekee keikkoja myös All Female Panelin riveissä.

Osta liput Kartano Kievarin verkkokaupasta!

 

Komiikka navetassa on ihan oma
juttunsa....

Stand up illat Kartano Kievarilla alkoivat suolahtelaissyntyisen koomikko Tomi Haustolan houstaamina tammikuussa 2014. Aivan tyhjästä aloitettu stand up-toiminta on jatkunut vilkkaana nyt useita vuosia ja useimmat nykyisin TV:stä tutut koomikot nähtiin Kartano Kievarilla jo ennen valtakunnallisen menestyksen saavuttamista.

Ohjelmaa päivitetään läpi vuoden, seuraa Fb-sivujamme niin pysyt aina ajan tasalla. Navetan klubitunnelmaa ei voi päihittää!

Nyt voit myös ruokailla ennen showta, varaamalla dinneri-menun ennakkoon!

Koomikko Tomi Haustola Pe 3.12.2021