Parisuhdekomedia: Mars vs. Venus

La 29.8. klo 19.00

*** HUOM! Tämä tapahtuma järjestetään Kievarin Kesäteatterissa,
muista siis pukeutua lämpimästi ***

Stand up -parisuhdekomedia Mars vs. Venus? pohtii naisten ja miesten erilaisuutta, kääntää ennakkoluulot päälaelleen ja ehkä todistaa niistä osan todeksi. Tämä kaksituntinen stand up -komiikkatykitys on täynnä piinaavan tunnistettavia ja kivuliaan hauskoja tilanteita, joista jokainen parisuhteesta vähänkin kokemusta omaava löytää niin itsensä kuin kumppanisakin.

Koomikot Riku Suokas ja Johanna Tohni etsivät vastauksia ikuiseen mysteeriin toinen toistensa aiheita kommentoiden. Esityksen kutkuttavuutta lisää se, että nämä kaksi koomikkoa ovat pari tosielämässäkin.

Mars vs. Venus? on stand up -komiikan lainalaisuuksia sekä esitystekniikkaa hyväkseen käyttävä esitys, jonka aikana Johanna ja Riku laittavat itsensä likoon ja ryöpyttävät niin seurustelun alkuvaiheen, uusperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämän kuin miesten ja naisten erotkin.

”Ennustan, että tästä tulee hitti", kirjoitti Aamulehti arviossaan ensi-illasta. Näin on tapahtunut: syyskuusta 2017 lähtien lähes kaikki Tampereen Työväen Teatterin esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä. Esityksen on nähnyt nyt jo yli 25.000 katsojaa

Liput 25€ + käsittelymaksu.

Ennakkoliput myös K-citymarket Äänekosken asiakaspalvelupisteestä!

Voit myös nauttia herkullisen dinnerin ennen showta ennakkoon varaamalla. Menu ja varauslomake aukeavat alla olevasta kuvasta

Yleisön suusta kuultua..

“Esityksessä nauroin ääneen. Monta kertaa. Tuolilta en sentään tipahtanut, mutta voi hyvin olla, että joku muu tipahti. Väliaplodeita saatiin milloin naisten, milloin miesten joukkueelta." - Anu Ala-Korpela, Aamulehti (22.9.2017)

“Mars vs. Venus? kääntää nokkelasti sanoiksi sen, mitä meidän päidemme sisällä liikkuukaan. Perinteisiä sukupuolirooleja tuulettava ja ronskilla huumorilla ennakkoasenteita rikkova esitys on lennokas ja loistavalla rytmillä etenevä stand up." - Jaana Hyyryläinen, Nokian Uutiset (25.9.2017)

Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Kaupungin Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up -festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta hänessä asuu pieni runoilija. Rikussa yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisen miehen alemmuudentunne.

Johanna Tohni on stand up -koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Hän on monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Johanna on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan ”härski”.

Komiikka navetassa on ihan oma
juttunsa....

Stand up illat Kartano Kievarilla alkoivat suolahtelaissyntyisen koomikko Tomi Haustolan houstaamina tammikuussa 2014. Aivan tyhjästä aloitettu stand up-toiminta on jatkunut vilkkaana nyt useita vuosia ja useimmat nykyisin TV:stä tutut koomikot nähtiin Kartano Kievarilla jo ennen valtakunnallisen menestyksen saavuttamista.

Ohjelmaa päivitetään läpi vuoden, seuraa Fb-sivujamme niin pysyt aina ajan tasalla. Navetan klubitunnelmaa ei voi päihittää!

Nyt voit myös ruokailla ennen showta, varaamalla dinneri-menun ennakkoon!

Koomikko Tomi Haustola & Oliver

Klo 19.00 alkaen, liput 42€/hlö sis. jouluruuan

Supersuosikki Tomi Haustola on noussut komiikkataivaan kestosuosikiksi useiden TV-esiintymisiensä myötä. Tomi on tullut tunnetuksi YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tämän lisäksi Tomi on kirjoittanut kahdesti Venla palkittua Noin Viikon Uutiset -komediaohjelmaa. Tällä hetkellä hän esiintyy Noin Viikon Studio -ohjelman vakituisena komediavieraana. Suomenkielisen popin ja rockin välimaastossa seikkaileva keskisuomalainen Oliver-yhtye tekee musiikkia suoraan sydämestä, elävästä elämästä. Kitaravetoiset kertosäkeet ovat isoja ja tunnelmaa kasvatetaan pienestä suurempaan mahdollisimman paksulla siveltimellä. Nelihenkinen yhtye tunnetaan energisenä livebändinä jo lähes 500 keikan kokemuksella.

Jouluruokailu klo 19-21. Sisäänpääsy ohjelmalipulla klo 20.30 alkaen.

Viitteellinen aikataulu:

klo 19.00- 21.00 Kievarin perinteinen joulupöytä
klo 21.00-21.40 Koomikko Tomi Haustolan soolo show
klo 22.30 -23.30 Oliver
klo 21.30 - 1.00 karaoke