LarKe kalastusmatkailu

Hyötyä, hupia ja Järvi-Suomen kauneutta

Tiesitkö, että Suomi on maailman vesistöisin maa? Peräti 10% maamme pinta-alasta on vettä ja sen vuoksi mahdollisuudet monipuoliseen kalastukseen ovat valtaisat. Äänekoski sijaitsee Järvi-Suomen alueella, joka on koko Euroopan laajin yhtenäinen vesistöalue ja sen tuhannet toisiinsa yhtyvät puhtaat vesistöt tarjoavat laajan kattauksen erilaisia kalastuskokemuksia.

Vaikka kalastus onkin hyötyharrastus, tarjoaa veden äärellä liikkuminen myös äärimmäisiä rentoutumisen hetkiä ja nautintoja kaikille aisteille.

Hyvässä ohjauksessa pääset nopeasti kalastamisen makuun

Perinteisellä mato-ongella voit kokeilla syöntiä melkeinpä paikasta kuin paikasta. Mutta jos haluat päästä isomman saaliin pariin, tarvitset paitsi toimivat välineet myös asiantuntemusta hyvistä apajapaikoista. Laadukkaat kalastusvälineet vaikuttavat kalastuskokemukseesi. Ennalta käytyjen keskustelujen pohjalta saat käyttöösi valittuun kalastustapaan sopivat laadukkaat ja huolletut välineet.

Oppaan avulla pääset myös suoraan haluamasi kalasaaliin pariin. Kaikki tarjolla olevat kalastusreitit ovat ennalta testattuja ja paikallisen tuntemuksen avulla sinulla on parempi mahdollisuus onnistua.

- KOKEILUTARJOUS -

Kaksin kalaan, koko retki kahdelle 199e

Kaksin kalaan- kokeilutarjous sisältää unohtumattoman elämyksen sinulle ja haluamallesi ystävälle. Kalastaminen ei tunne ikää eikä sukupuolta. Lähde kalaan lapsenlapsesi kanssa, osta lahjaksi tai tarjoa kumppanillesi tämä hieno kokemus. Sinun tarvitsee tuoda mukanasi vain sään vaatimat varusteet ja runsaasti reipasta seikkailumieltä. Me hoidamme loput!

Kaksin kalaan retki sisältää

  • 2-4 h veneretken paikallisissa vesistöissä
  • Taitava paikallinen opas
  • Tarvitsemasi huippuluokan kalastusvälineet & ohjauksen niiden käyttöön
  • Turvaliivit
  • Aktiivista kalastusta haluamallasi tavalla, valintana jiggaus tai vetouistelu
  • Herkulliset eväät mukaan

Kaksin kalaan aikataulut

Retken voit tilata haluamallesi päivämäärälle, riippuen olemassa olevasta varaustilanteesta. Päivämäärän vahvistaminen toteutetaan varausvahvistuksen ja laskutuksen yhteydessä

Suosittelemme lähtöjä näille kellonajoille, mutta toki joustamme aina asiakkaan mukaan:

Klo 9.00
klo 14.00
Klo 19.00
Lisätiedot: Lauri Pitkänen, puh. 0400 544 970, lare@tanssittaa.fi

Kartano Kievarin kalastusopas Lare ajoi veneen rantaan päivän kalastusretkellä

Koko päivän retket

Päiväretket on suunniteltu kaikille kalastuksesta kiinnostuneille, kalaruoan ystäville ja luonnosta nauttiville. Kalastuksen salat on yksityisretki, jonka ohjelma suunnitellaan täysin toiveiden ja osallistujien osaamistaidon mukaan.

Kuuden tunnin yksityinen kalastusretki 2-4 hengelle. Hinta 749,00 € (sis. alv)

Kartano Kievarin kalastusopas Lare Iltanarraus retkellä iltahämärissä

Iltanarraus

Iltanarraus tarjoaa makupaloja Järvi-Suomen järvimaisemista. Kokeneen oppaan avulla rentoudut hetkeksi ja pääset suoraan tunnetuille kala-apajille, erilaisten kalalajien pariin. Jännitystä, onnistumisen iloa ja uusia oppeja.

Hinta 79,99 € (sis. alv) ensimmäinen henkilö, toinen osallistuja-40 %. Ylimenevät tunnit 20€/h (sis. alv).
Kartano Kievarin kalastusleirillä tuli oivallinen haukisaalis

Kalastusleirit

Järvestä pannulle -leirillä nuori oppii pitkäjänteisyyttä, saa erinomaisen pohjan uudelle harrastukselle, kasvattaa omaa itsevarmuutta, oppii ymmärtämään ekologisia arvoja sekä luonnossa ja vesillä liikkumisen säännöt.
Leirin kesto 2 ,5 päivää.
Hinta 490€ / osallistuja, varausmaksu 100€
Kartano Kievarin kalastusretki lähtemässä matkaan Kartano Kievarin pihasta
Kartano Kievarin päiväretkellä nautitaan välillä eväitä nuotiolla
Välillä Kartano Kievarin kalastusretkillä lounasta on mukava nauttia myös veneen kannella

Etkö löytänyt haluamaasi vaihtoehtoa?

Räätälöimme mielellämme juuri sinun tarkoituksiisi sopivan kalastusmatkan. Teemme kalastusreissuja myös kokous- tai tykypäivien yhteyteen, ole rohkeasti yhteydessä oppaaseemme:

Lauri Pitkänen, puh 0400 544 970 tai lare@tanssittaa.fi