The beat is back!

Tervetuloa kaikki rautalangan ystävät - tämä ilta on teidän. V
Vaikka kevään tapahtuhtumat jouduttiin perumaan, syksyllä rokataan taas!

Kievari BEAT tapahtuma järjestettiin viime syksynä Kalle Kaajan johdolla ensimmäistä kertaa. Kartano Kievarin rento maalaisympäristö tarjoaa ainutlaatuiset tilat musiikista nauttimiseen, lisäksi Kievarilta löydät myös majoitus- ja ravintolapalvelut.
Jos hotellihuoneet on jo loppuunmyyty, riittää myös karavaanialueella tilaa. Pakkaa siis kamppeesi ja tule maalle rautalangan pariin. Vanhassa navetassa on oma tunnelmansa.

Päivän aikana myös paljon muuta toimintaa, päivitämme tietoja sitä mukaa kun ohjelmia vahvistetaan - seuraa siis sivujamme aktiivisesti.

Liput 20€

Esiintyjät

Ilkka Koivula

Kalle Kaaja

The Vincents

Vuoden 2020 ohjelma päivitetään kevään aikana

Pin-Up Petrols on vahvistanut mukanaolonsa myös 2020 Kievari BEAT -tapahtumassa. Pin up Petrols on Suomen pin-up/vintage-harrastajien ryhmä, joka on monella tapaa mukana erilaisissa tapahtumissa järjestäen stailauksia sekä aikakauden tyyli-näytöksiä.

Stailaukset

Oletko aina miettinyt, miltä näyttäisit jos olisit entisaikojen filmitähti? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla hippunen glamouria, kun taidokkaat Pin-Up Petrols ry:n kampaajat ja meikkaaja tekevät taikojaan.

Stailaukset klo 17.30 alkaen, ei ennakkovarauksia

Hinnat:

Pikameikki 15€
Juhlameikki 35€

Kampaukset 15€-35€
Riippuen hiusten pituudesta ja kampauksesta

Herkullinen BEAT-buffet klo 17-21

Ei ennakkovarausta, tule ja nauti!

Coleslaw- salaattia (L, G)
Vihreää salaattia & talon sinappikastiketta (L, G)
Uunipaahdettuja kanan rntafileitä (L, G)
Amerivan style ribs (L, G)
Lohkoperunoita (L, G)
Kermaviilikastiketta (L, G)

Hinta 14€

Majoitukset

Majoituspaketit perushuoneessa 122€/2 hlö sis. liput, majoituksen ja aamiaisen. Valmis paketti varattavissa vain puhelimitse 0207 436 450.

Economy majoitus 78€/vrk/ 2 hlö
Perusmajoitus 86€/vrk /2 hlö
Huone omalla saunalla 105€/ vrk/2 hlö

Hinnat sisältävät aamiaisen

Autopaikat 15€/vrk **

** sis. sähkön ja karavaani WC:n ja suihkun käytön

Mikä ihmeen Pin up Petrols?

Pin-Up Petrols on Suomen pin-up/vintage-harrastajien ryhmä, joka on monella tapaa mukana erilaisissa tapahtumissa. Ryhmän toiminta on suunnattu kaikille Vintage/Pin-Up-kulttuurista kiinnostuneille naisille, eikä harrastajien ryhmä tunne koko- eikä ikärajoituksia. Kievari BEAT-tapahtumassa luvassa on stailausta, tuotemyyntiä sekä Aikakauden tyylishow