Ilkka Koivula

Kalle Kaaja

The Vincents

Kievari BEAT siirretty 18.9.2021

Tervetuloa kaikki rautalangan ystävät - tämä ilta on teidän.
Tapahtuma on siirretty ensi vuoteen, rokataan sitten tuplasti! Liput ovat jo myynnissä, lippukauppaan voit marssia tekstin alla olevasta linkistä.

Kievari BEAT tapahtuma järjestettiin syksyllä 2019 Kalle Kaajan johdolla ensimmäistä kertaa. Mukana menossa olivat Myös Antti Tammilehdon yhtye ja Vaiettu Salaisuus. Vuonna 2021 lavalla nähdään On kesäyö! menestysmusikaalissa Topi Sorsakoskena loistanut Ilkka Koivula sekä keskisuomalainen vankan kuulijakunnan ympärilleen kerännyt The Vincents. Tavoitteenamme on olla Suomen suurin pieni rautalankatapahtuma -21!

Kartano Kievarin rento maalaisympäristö tarjoaa ainutlaatuiset tilat musiikista nauttimiseen, tule ja ole kuin kotonasi! Lisäksi Kievarilta löydät majoitus- ja ravintolapalvelut sekä runsaasti karavaanipaikkoja. Pakkaa siis kamppeesi ja tule maalle minilomalle rautalangan pariin.
Vanhassa navetassa on oma tunnelmansa.

Liput 20€
Pin-Up Petrols on Suomen pin-up/vintage-harrastajien ryhmä, joka on monella tapaa mukana erilaisissa tapahtumissa. Ryhmän toiminta on suunnattu kaikille Vintage/Pin-Up-kulttuurista kiinnostuneille naisille, eikä harrastajien ryhmä tunne koko- eikä ikärajoituksia. Kievari BEAT-tapahtumassa luvassa on stailausta, tuotemyyntiä sekä Aikakauden tyylishow.

Stailaukset

Oletko aina miettinyt, miltä näyttäisit jos olisit entisaikojen filmitähti? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla hippunen glamouria, kun taidokkaat Pin-Up Petrols ry:n kampaajat ja meikkaaja tekevät taikojaan.

Stailaukset klo 17.30 alkaen, ei ennakkovarauksia

Hinnat:
Pikameikki 15€
Juhlameikki 35€

Kampaukset 15€-35€
Riippuen hiusten pituudesta ja kampauksesta

Herkullinen BEAT-buffet klo 17-21

Ei ennakkovarausta, tule ja nauti!

Coleslaw- salaattia (L, G)
Vihreää salaattia & talon sinappikastiketta (L, G)
Uunipaahdettuja kanan rntafileitä (L, G)
Amerivan style ribs (L, G)
Lohkoperunoita (L, G)
Kermaviilikastiketta (L, G)

Hinta 14€

Majoitukset

Majoituspaketit perushuoneessa 122€/2 hlö sis. liput, majoituksen ja aamiaisen. Valmis paketti varattavissa vain puhelimitse 0207 436 450.

Economy majoitus 78€/vrk/ 2 hlö
Perusmajoitus 86€/vrk /2 hlö
Huone omalla saunalla 105€/ vrk/2 hlö

Hinnat sisältävät aamiaisen

Autopaikat 15€/vrk **

** sis. sähkön ja karavaani WC:n ja suihkun käytön