Turvallisuusohje

Yhdessä vastuullisesti toimien varmistamme oman ja toisten terveyden ja tanssiharrastuksen

Näinä poikkeuksellisina aikoina on tärkeää, että jokainen tanssinharrastaja suhtautuu hygieniaohjeisiin ja suosituksiin vastuullisesti ja sitoutuu niihin.

Toivomme, että voimme tavata toisiamme ja nauttia ihanasta tanssiharrastuksesta turvallisesti. Tanssiystävämme tai hänen läheisensä saattaa kuulua riskiryhmään. Yksikin altistustapaus johtaa vääjäämättä harrastuksemme väliaikaiseen keskeytymiseen.

Arvoisa tanssija, huomioithan seuraavat suositukset:


TULE TANSSIMAAN VAIN TERVEENÄ

Jos tunnet pienintäkään epäilystä alkavasta flunssasta jää kotiin kunnes olet varma siitä, että olet terve.

KÄSIHYGIENIA

Kartano Kievarilla Sinua tervehtii ensimmäisenä käsidesi. Desinfioi kätesi huolellisesti ennen tansseihin saapumista, paria vaihtaessa ja kotiin lähtiessäsi. Pese saippualla kätesi WC -käynnin yhteydessä. Vältä koskettelemasta kasvoja tanssi-illan aikana. Suosittelemme myös käsineiden käyttöä.

HUOLEHDI TURVAVÄLEISTÄ

Kunnioita viranomaisten ohjeita turvaväleistä, vaikka voimassa ei olisikaan metrimääräistä suositusta. Tulessasi tanssimaan pidä riittävä välimatka edellä olevaan jonottaessasi. Mikäli vaihdat paria, huolehdithan vaihdon yhteydessä käsihygieniasta.

SUOSI MYYNTIPISTEESSÄ KORTTIMAKSUA

Voit nopeuttaa jonoa sekä vähentää rahan käsittelystä johtuvaa riskiä varaamalla tasarahan tai käyttämällä pankkikorttia.

OLITKO ULKOMAILLA TAI TILAISUUDESSA, JOSSA ET VOINUT PITÄÄ HUOLTA TURVAVÄLISTÄ?

Jää sitten tanssitauolle. Vastuullista on pitää ainakin viikon tanssitauko. Jos olit ulkomailla kohteessa, joka viranomaisten mukaan on riskialueetta, noudata kahden viikon karanteenia.

MASKIN KÄYTTÖ

Maskin käyttö on sallittua! :-) Suositusten mukaan maskia tulee käyttää jos ei voi pitää turvaetäisyyttä.

LATAA KORONA APPI

Lataa puhelimeesi tartuntaketjujen katkaisua tehostava sovellus, kun se syyskuussa tulee. Sen avulla saat tiedon omasta mahdollisesta altistumisestasi nopeammin ja voit pitää tanssitaukoa muiden suojelemiseksi. Jokainen voi oireettomana tietämättään tartuttaa !

Puramme tai kiristämme rajoituksia tanssi-illoissa epidemiatilanteen mukaisesti. Toivomme ymmärrystä poikkeustilanteen aiheuttamille muutoksille, ne on tehty meidän kaikkien terveyden takaamiseksi.