Kievarin Kesäteatterin ohjelma 2023

Kartano Kievarin kesän ohjelmassa nähdään Teatteri eurooppa Neljän ja Namupajan tuotannot, sekä runsaasti stand up komiikkaa

Ammattiteattereista huippukomiikkaan - Tervetuloa hyvän tuulen teatteriin!

Keskeinen sijaintimme Äänekoskella 13-tien varrella takaa sen, että meille on aina helppo tulla. Ennen jokaista kesän esitystä tarjolla on myös Kievarin runsas kesäpöytä, ja ravintolassa on A-oikeudet.

Katetussa katsomossamme viihdyt säällä kuin säällä, lisäksi katsomo on varustettu selkänojallisin istuimin maksimaalisen mukavuuden tarjoamiseksi. Väliajalla myynnissä grillattua makkaraa, kahvia ja leivonnaisia.

21.6.- 5.8.2023 Teatteri Eurooppa Neljä : Aataminpuvussa ja vähän Eevankin

Agapetuksen käsikirjoittama ja Antti Latun sovittama ja ohjaama kepeän kesäinen musiikkikomedia Aatamin puvussa ja vähän Eevankin vie katsojan riemastuttavalle nostalgiamatkalle sinne missä saunanraikas rantamaisema hehkuu kilpaa heinäpellon kanssa ja aurinko paistaa aina lämpimästi!

Rooleissa:
Pertti Koivula, sekä useissa elokuvissa ja TV-sarjoissa nähty Ari-Kyösti Seppo sekä Jyväskylän kaupunginteatterin hurmaava Anneli Karppinen. Muista rooleista vastaavat Teatteri Eurooppa Neljän omat näyttelijät Jari Silventoinen ja Kimmo Riikonen sekä vierailijat Aapo Salonen, Heikki Nousiainen, Nomi Enckell, Clara Kinnunen ja Johanna Ahonen.

Osta Aatamin puvussa ja vähän Eevankin- lippuja

Pe 7.7. klo 18 Puhu hiljaa rakkaudesta- konsertti

Kievarin laulajien ja Hietaman Ns Viihdeorkesterin yhteiskonsertti Kievarin Kesäteatterissa.
Mukana yli 20 laulajaa ja upea liveorkesteri.

Laskeudu rakkauden tunnelmiin lempeässä kesäillassa Kievarin Kesäteatterin katsomossa.

Menossa mukana S-ryhmä, omalla S-etukortilla saat konsertin pääsylippuihin 2€ alennuksen.

Osta peruslippu

Osta S-etulippu

Pe 30.6. klo 19 Ismo Leikola: Kesäillan spesiaali

Kesäillan spesiaalissa pääset kuulemaan Ismon viimeisimmät aivoitukset Suomen kauniin kesäsään saattelemana. Routa nimittäin ajaa maailmaa kiertävän porsaan kesäksi kotikonnuilleen.

Ismon juttusuoni on sykkinyt ennennäkemättömällä tahdilla, joten täysin uutta matskua on luvassa - ja vielä ihan tutulla suomenkielellä. Kitara kulkee myös mukana, joten ilmoille kajahtanee muutama biisikin.

Esityksen kesto taukoineen n. 2 tuntia. Mutta voi olla enemmänkin, jos on erityisen kivaa. Miksei.

Elkää siis hötkyilkö hyvät ihmiset. Mihin sitä on kiire? Kesällä? Ei mihinkään. K-18. Esitys suomeksi.

Osta lippuja Kesäillan spesiaaliin Kievarin Kesäteatterissa.

Pe 28.7. klo 19 Jacke Björklund: Satoi tai paistoi - stand up show

Satiirin kuningas ja sarkasmin keisari. Hyvät naiset ja herrat, Jacke Björklund!

Kotimaan suosituimpiin stand up -koomikoihin lukeutuva Jacke Björklund suuntaa suuren kysynnän vuoksi kesällä laajalle kiertueelle. Satoi tai paistoi -stand up show nähdään yhteensä 13 paikkakunnalla ympäri Suomea heinä- ja elokuussa.

Huippusuositun koomikon esitykset ovat olleet viime aikoina lähes poikkeuksetta loppuunmyytyjä, joten lippujen hankkimisen suhteen ei kannata aikailla.

Tervetuloa nauramaan, satoi tai paistoi.

Osta lippuja Satoi tai paistoi- esitykseen Kievarin Kesäteatterissa.

8.-27.8. Maitolavan Madonnat - Uuden edessä, osa 3

Maitolavan Madonnat tuotannossa debytoi laulaja Leif Lindeman

Tapahtumia piisaa Pentinkylällä, kun kylälle saapuu uusi pankinjohtaja (Leif Lindeman). Kyläkoulun opettajar Mariia (Jonna Ortju) sekä kotikylään palannut Mellu (Marja-Liisa Kuosmanen) pistävät yhdessä kylän miesten tossuihin vipinää, kun taas Pentinkylän laulava rovasti (Markku Uhlbäck) kipuilee rakkausasioidensa kanssa.

Käsikirjoitus & ohjaus: Jonna Ortju
Musiikin sovitus: Jonna Ortju & teatteribändi- Rosette
Rooleissa: Leif Lindeman, Jonna Ortju, Marja-Liisa Kuosmanen, Markku Uhlbäck, Jouni Huhtaniemi, Lauri Perämäki, Lauri Pitkänen, Alvi Ortju ja Jofiela Ortju.
Muusikot: Marko Rauhala, Jouni Järvelä, Mikael Kienokoski ja Jari Mäkinotko.

Osta lippuja Maitolavan madonnat -3 esitykseen

Pe 18.8. klo 19 Mars vs Venus? 2 - Uusintaottelu

Supersuosittu Mars vs. Venus? on saanut jatkoa! Yli neljä vuotta ja 30 000 katsojaa myöhemmin koomikkopariskunta Riku Suokas ja Johanna Tohni ovat valmiita uusintaotteluun. Kasvaneet lapset ja uudet perheenjäsenet on vedetty mukaan tähän uusperheen arkea ja keski-ikäistyvien koomikoiden parisuhdekiemuroita käsittelevään hulvattomaan stand up -esitykseen. Ja tietysti myös tällä kierroksella kisaillaan siitä, kummalla on vaikeampaa.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Riku Suokas ja Johanna Tohni

Kesto: 2 x 45 min + väliaika

Liput ennakkoon 25€, tai 28€ ovella.

Osta Mars vs. Venus ennakkolippuja 25€/kpl