*** TANGOPÄIVÄT 6.-7.3.2021 ON PERUTTU ***

info@tanssikansa tai tekstiviestillä 044- 518 7675

Varaa majoitus ja ruokapaketit

Varaa Kartano Kievarin palvelut etukäteen upouudesta verkkokaupasta.Ihmiskontaktien vähentämiseksi ja sujuvuuden lisäämiseksi pyydämme suorittamaan ostokset etukäteen verkkokaupassamme.

Ohjeet majoittumaan tuleville

Koko viikonlopun ruokapaketti 42€, majoitusten hinnat huonetyypin mukaan

Jos haluat majoittua Kartano Kievarilla ja tarvitset ruokapaketin koko ajalle, aloita varaaminen valitsemalla hotellihuone oikealle päivämäärälle ja lisää varauksen yhteydessä lisätuotteena Tangopäivät ruokapaketti yhdelle hengelle 42€, ja valitse sopiva määrä ruokapaketteja. Jos haluat ostaa myös tanssilipun illan tansseihin, lisää ostoskoriin Pääsylippu lauantain tansseihin kaudella loka-huhtikuu. Löydämme ostoksesi varausjärjestelmästämme, sinun ei tarvitse tuoda kuittia mukanasi kun tulet kirjautumaan majoitukseen. HUOM! Majoituksia on rajallisesti - nopeat syövät hitaaat

Ohjeet päiväkurssilaisille

Päivittäinen ruokapaketti 15€/päivä sis. runsaan keittolounaan & pullakahvit

Jos olet tulossa päiväkurssille, voit ostaa ruokalipun molemmille päiville hintaan 15€/päivä. Jos tulet molempina päivinä, voit lisätä molempien päivien ostokset samaan koriin. Sinulle tarjotaan automaattisesti myös tanssilippua lauantai-illan tansseihin, jonka voit lisätä koriin tai jatkaa lisäämättä. Tuo kuittisi mukana saapuessasi paikalle tai näytä kuitti puhelimesi näytöltä. Kartano Kievarin respasta saat kuittia vastaan lipukkeet ruokailuja ja tansseja varten.