Hulluna tanssiin! leirit

Hulluna tanssiin! leirit ovat täysihoidolla toteutettavia kurssisarjoja lavatanssin harrastajille. Kurssit soveltuvat myös matkan takaa tuleville tanssijoille, sillä Kartano Kievarilta löytyy loistavat majoitustilat sekä yhden että kahden hengen huoneissa. Kursseja järjestetään pääasiallisesti keski- ja jatkotason harrastajille, mutta vuotuisesti järjestetään myös lavatanssin alkeiskurssi.

Jokaisella Hulluna tanssiin- leirillä sukelletaan syvemmälle eri tanssilajien maailmaan ja kuvioiden lisäksi perehdytään eri tanssilajien tekniikkaan ja ilmaisuun. Opetuksessa painotetaan erityisesti viemistä ja seuraamista, sillä parityöskentely on lavatanssin perusedellytys.

Riitta ja Lare Pitkäsen opetuksen lisäksi kursseilla vierailee säännöllisin väliajoin myös muita lavatanssinopettajia. Suosittelemme ilmoittautumista oman parin kanssa, mutta voit ilmoittautua myös ilman paria, sillä leirillä toimii parinvaihtorinki.*

* Jos ennakkoilmoittautumisten mukaan tulevan kurssin sukupuolijakauma vaikuttaa epätasapainoiselta voimme evätä yksittäiset varaukset ja pyytää varaamaan pareittain. Kannattaa siis varata ajoissa.

Hulluna tanssiin! Tangoretriitti 9.- 10.11.2019

Lajeina Suomalainen Tango & Wanha Tango Opettajina: Riitta ja Lare Pitkänen | Lauantai
Juhani Tahvanainen ja Tytti Arima | Sunnuntai

Muut tanssikurssit

Riitta ja Lare Pitkänen ovat Tanssin Taikaa ry:n perustajajäseniä ja toimivat tanssinopettajina Keski-Suomen alueella.

Vuonna 2014 SUSEL palkitsi pariskunnan kultaisin ansiomerkein lavatanssin hyväksi tehdystä pitkäjännitteisestä kehitystyöstä.