Hulluna tanssiin! leirit

Hulluna tanssiin! leirit ovat täysihoidolla toteutettavia kurssisarjoja lavatanssin harrastajille. Kurssit soveltuvat myös matkan takaa tuleville tanssijoille, sillä Kartano Kievarilta löytyy loistavat majoitustilat sekä yhden että kahden hengen huoneissa. Kursseja järjestetään pääasiallisesti keski- ja jatkotason harrastajille, mutta vuotuisesti järjestetään myös lavatanssin alkeiskurssi.

Jokaisella Hulluna tanssiin- leirillä sukelletaan syvemmälle eri tanssilajien maailmaan ja kuvioiden lisäksi perehdytään eri tanssilajien tekniikkaan ja ilmaisuun. Opetuksessa painotetaan erityisesti viemistä ja seuraamista, sillä parityöskentely on lavatanssin perusedellytys.

Riitta ja Lare Pitkäsen opetuksen lisäksi kursseilla vierailee säännöllisin väliajoin myös muita lavatanssinopettajia. Suosittelemme ilmoittautumista oman parin kanssa, mutta voit ilmoittautua myös ilman paria, sillä leirillä toimii parinvaihtorinki.*

* Jos ennakkoilmoittautumisten mukaan tulevan kurssin sukupuolijakauma vaikuttaa epätasapainoiselta voimme evätä yksittäiset varaukset ja pyytää varaamaan pareittain. Kannattaa siis varata ajoissa.

Hulluna tanssiin! Kevätleiri 23.- 24.3.
Keskitason leiri

Lajeina Fusku ja Rumba-bolero.

Opettajina: Riitta ja Lare Pitkänen | Lauantai
Anna-Liisa Korvala & Pentti Mäkinen | Sunnuntai

Hulluna tanssiin! Alkeiden alkeet 27. -28.4.

Lähdetään liikkeelle aivan perusteista - viennistä ja seuraamisesta. Sopii kaikille ja kaiken ikäisille. Jokainen oppii tanssimaan!

Opettajina Riitta & Lare Pitkänen
Lauantaina Fusku | Sunnuntaina Tango

Muut tanssikurssit

Riitta ja Lare Pitkänen ovat Tanssin Taikaa ry:n perustajajäseniä ja toimivat tanssinopettajina Keski-Suomen alueella.

Vuonna 2014 SUSEL palkitsi pariskunnan kultaisin ansiomerkein lavatanssin hyväksi tehdystä pitkäjännitteisestä kehitystyöstä.