Hulluna tanssiin! leirit

Hulluna tanssiin! leirit ovat täysihoidolla toteutettavia tanssileirejä lavatanssin harrastajille. Leirit soveltuvat myös matkan takaa tuleville tanssijoille, sillä Kartano Kievarilta löytyy myös loistavat majoitustilat sekä yhden että kahden hengen huoneissa. Leireja järjestetään pääasiallisesti keski- ja jatkotason harrastajille, mutta vuotuisesti järjestetään myös lavatanssin alkeiskurssi.

Jokaisella Hulluna tanssiin- leirillä sukelletaan syvemmälle eri tanssilajien maailmaan ja kuvioiden lisäksi perehdytään eri tanssilajien tekniikkaan ja ilmaisuun. Opetuksessa painotetaan erityisesti viemistä ja seuraamista, sillä parityöskentely on lavatanssin perusedellytys.

Riitta ja Lare Pitkäsen opetuksen lisäksi kursseilla vierailee säännöllisin väliajoin myös muita lavatanssinopettajia. Suosittelemme ilmoittautumista oman parin kanssa, mutta voit ilmoittautua myös ilman paria, sillä leirillä toimii parinvaihtorinki.*

***Syksyn 2020 tanssileireille ilmoittautuminen toistaiseksi vain pareittain***

Tulevat Hulluna tansiin leirit

Hulluna tanssiin! tangoretriitti järjestetään vuotuisesti marraskuun alussa.
Hulluna tanssiin! Keskitason kevätleiri osuu useinmiten viikolle 10.
Hulluna tanssiin! Alkeiden alkeet osuu puolestaan huhtikuun viimeiselle viikonlopulle.
Alla olevista napeista pääset katsomaan kunkin leirin viimeisintä tai tulevaa leiriä. Mikäli linkkiä klikkaamalla näkyy vanhan leirin tidot, se tarkoittaa sitä että uutta leiriä ei ole vielä julkaistu.
Laita silti nämä ajankohdat kalenteriisi!

Riitta ja Lare

Riitta ja Lare Pitkänen ovat Tanssin Taikaa ry:n perustajajäseniä ja toimivat tanssinopettajina Keski-Suomen alueella.

Vuonna 2014 SUSEL palkitsi pariskunnan kultaisin ansiomerkein lavatanssin hyväksi tehdystä pitkäjännitteisestä kehitystyöstä.

Kartano Kievarin tanssipaviljonki kruunaa tanssileirin

Lauantain leiripäivän päätteeksi on mahdollista hyödyntää Kartano Kievarin tilaussaunaa, sekä nauttia maukas illallinen. Kartano Kievarin tanssipaviljonki aukeaa lauantaisin jo klo 19.00, joten ehdit varsin hyvin käydä tanssia ja saada myös riittävän määrän lepoa seuraavaan leiripäivään.