Hulluna tanssiin! leirit

Hulluna tanssiin! leirit ovat täysihoidolla toteutettavia kurssisarjoja lavatanssin harrastajille. Kurssit soveltuvat myös matkan takaa tuleville tanssijoille, sillä Kartano Kievarilta löytyy loistavat majoitustilat sekä yhden että kahden hengen huoneissa. Kursseja järjestetään pääasiallisesti keski- ja jatkotason harrastajille, mutta vuotuisesti järjestetään myös lavatanssin alkeiskurssi.

Jokaisella Hulluna tanssiin- leirillä sukelletaan syvemmälle eri tanssilajien maailmaan ja kuvioiden lisäksi perehdytään eri tanssilajien tekniikkaan ja ilmaisuun. Opetuksessa painotetaan erityisesti viemistä ja seuraamista, sillä parityöskentely on lavatanssin perusedellytys.

Riitta ja Lare Pitkäsen opetuksen lisäksi kursseilla vierailee säännöllisin väliajoin myös muita lavatanssinopettajia. Suosittelemme ilmoittautumista oman parin kanssa, mutta voit ilmoittautua myös ilman paria, sillä leirillä toimii parinvaihtorinki.*

* Jos ennakkoilmoittautumisten mukaan tulevan kurssin sukupuolijakauma vaikuttaa epätasapainoiselta voimme evätä yksittäiset varaukset ja pyytää varaamaan pareittain. Kannattaa siis varata ajoissa.

Keski- ja jatkotaso

Viikonloppuleiri 6.-7.1.2018

Lajeina Tango ja Hidas valssi

Opettajina Riitta ja Lare Pitkänen

Muut tanssikurssit

Riitta ja Lare Pitkänen ovat Tanssin Taikaa ry:n perustajajäseniä ja toimivat tanssinopettajina Keski-Suomen alueella.

Vuonna 2014 SUSEL palkitsi pariskunnan kultaisin ansiomerkein lavatanssin hyväksi tehdystä pitkäjännitteisestä kehitystyöstä.