Lauantai-illan karaoke

Tanssikauden aikana karaokea lauletaan lauantai-iltaisin alakerrassa klo 20.00-1.30. Alakerran karaokeen on vapaa pääsy.


Kievarin karaokekerho - syksyn toiminta vielä vahvistamatta

Kievarin karaokekerho kokoontuu sunnuntaisin klo 14-19 lokakuun 20. päivästä alkaen. Monipuoliselta laululistalta löytyy n. 4500 kappaletta, joten jokaiselle löytyy laulettavaa. Sekä uudet että valmiiksi tutut laulajat ovat tervetulleita. Kaikki saavat kaksi maksutonta kokeilukertaa, sen jälkeen vuosimaksu 25€/hlö. Kerhoon liittyminen on toivottua, muttei pakollista. Tarkista ajat tapahtumakalenteristamme.

Karaoken vuokrapalvelut

Kartano Kievarin karaoken ammattikalusto Melplayer 4 on vuokrattavissa sekä talon sisäisiin että muualla tapahtuviin yksityistilaisuuksiin. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy 4500 kappaletta sekä kotimaisia että ulkomaalaisia kappaleita. Kaluston käytöstä tilausuudessanne vastaa karaoke-isäntämme Matti Pasanen. Matti Pasanen on toiminut Kartano Kievarin karaokeisäntänä neljättä vuotta, lisäksi hän on toiminut karaokeisäntänä Kuikan lavalla sekä ravintola Majakassa. Matti tunnetaan karaoke-piireissä asialleen omistautuneena aktiiviina.

Vuokrahinnat:

Juhlatilaisuudet Kartano Kievarilla 180€/max 6h

Juhlatilaisuudet muualla 200€/max 6h + matkakorvaukset

Hinnat sisältävät ALV:n

Lisätiedot karaokesta: Matti Pasanen 040 509 0489