Lauantai-illan karaoke

Tanssikauden aikana karaokea lauletaan lauantai-iltaisin alakerrassa klo 20.00-1.30. Alakerran karaokeen on vapaa pääsy.

Kievarin karaokekerho tauolla 2020 loppuun saakka

***Karaokekerho on tauolla toistaiseksi, ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Vuoden 2020-jäsenkortin käyttöaikaa jatketaan.***

Monipuoliselta laululistalta löytyy n. 4500 kappaletta, joten jokaiselle löytyy laulettavaa. Sekä uudet että valmiiksi tutut laulajat ovat tervetulleita. Kaikki saavat kaksi maksutonta kokeilukertaa, sen jälkeen vuosimaksu 25€/hlö. Kerhoon liittyminen on toivottua, muttei pakollista. Tarkista ajat tapahtumakalenteristamme.

Karaoken vuokrapalvelut

Kartano Kievarin karaoken ammattikalusto Melplayer 4 on vuokrattavissa sekä talon sisäisiin että muualla tapahtuviin yksityistilaisuuksiin. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy 4500 kappaletta sekä kotimaisia että ulkomaalaisia kappaleita. Kaluston käytöstä tilausuudessanne vastaa karaoke-isäntämme Matti Pasanen. Matti Pasanen on toiminut Kartano Kievarin karaokeisäntänä neljättä vuotta, lisäksi hän on toiminut karaokeisäntänä Kuikan lavalla sekä ravintola Majakassa. Matti tunnetaan karaoke-piireissä asialleen omistautuneena aktiiviina.

Vuokrahinnat:

Juhlatilaisuudet Kartano Kievarilla 180€/max 6h

Juhlatilaisuudet muualla 200€/max 6h + matkakorvaukset

Hinnat sisältävät ALV:n

Lisätiedot karaokesta: Matti Pasanen 040 509 0489